ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρώτα Δώνης, μετά μεταγραφές



Στον Παναθηναϊκό έχουν ως προτεραιότητα να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα προπονητή.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες πρώτα θα επισημοποιηθεί η παραμονή του Γιώργου Δώνη στο τριφύλλι. Αφού τελειώσει αυτό το θέμα θα γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις για την επόμενη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλές εκκρεμότητες για την επόμενη σεζόν με αρκετά συμβόλαια να λήγουν, όπως Χρήστου Δώνη, Ινσούα, Γιόχανσον και παιχτών από την ακαδημία της ομάδας. Οι πράσινοι ευελπιστούν ότι λόγω της πανδημίας του Κορονοιού, οι παίχτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια, θα ρίξουν τις αποδοχές τους και έτσι θα παραμείνουν στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Στο θέμα Μακέντα, ο Ιταλός φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση του και δεν αλλάζει. Το καλοκαίρι θα φύγει από τον Παναθηναϊκό για ένα καλύτερο πρωτάθλημα, αφού με τον ερχομό του Καρλίτος ενδεχομένως να χάσει την θέση βασικού στο τριφύλλι ο Μακέντα. Ο Γιώργος Δώνης θα ήθελε πολύ να παραμείνει ο Ιταλός επιθετικός αλλά δεν φαίνεται πολύ πιθανό αυτό. Στην περίπτωση αυτή ο Παναθηναϊκός ίσως να μην κινηθεί για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, αλλά να κινηθεί για ταλέντο όπως π.χ ο Περέα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code