ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυτά είναι τα δεδομένα της μπασκετικής ΑΕΚ για τη νέα σεζόν

Η σεζόν 2019-20 ουσιαστικά έχει τελειώσει λόγω της πανδημίας και κανένας δεν μένει άπραγος στην ΑΕΚ, αφού σκέφτονται ήδη και ετοιμάζουν τα πλάνα για τη νέα σεζόν, όπου η «βασίλισσα» ξεκινάει με στόχο την κατάκτηση ακόμα ενός ευρωπαϊκού τίτλου του Basketball Champions League.

Οι ξένοι, οι Έλληνες και οι αποχωρήσεις:

Όσον αφορά για το ποιοι θα παραμείνουν στην «Ένωση», σίγουρα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει στα πλάνα του τους: Λάκφορντ, Σλότερ, Ρέι και Ματσιούλης, εφόσον είναι λογικό να θέλει να κρατήσει την ομάδα στο ίδιο δυνατό «σχήμα» που ήδη επικρατούσε, με την εμπειρία των παικτών αυτών.

Όσον αφορά το «κομμάτι» των Ελλήνων, δεν αποκλείεται να έχουμε την επιστροφή του Ντούσαν Σάκοτα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι διατεθειμένος  να κρατήσει τους τέσσερις παραπάνω παίκτες.

Οι παίκτες που αναμένονται να αποχωρήσουν από την ΑΕΚ σίγουρα είναι οι Μάριο Τσάλμερς και Τζεράι Γκραντ. Ο κόουτς Παπαθεοδώρου και ο Μάκης Αγγελόπουλος θα ψάξουν στην αγορά για κάτι καλύτερο σε αυτές τις θέσεις.

Όπως είναι λογικό η ομάδα χρειάζεται κάποιες ποιοτικές αλλαγές στο ρόστερ της, που θα τη βοηθήσουν να ανεβάσει παραπάνω ρυθμούς, γιατί στόχος όπως γνωρίζουμε με το ξεκίνημα της νέας σεζόν, είναι η διεκδίκηση ακόμα ενός τίτλους και μία θέση στον τελικό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code