Κουέστα: "όλοι θέλουμε να παίξουμε"


Ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο στην χώρα του.


Στην ισπανική ιστοσελίδα "elintra.com" μίλησε ο ποδοσφαιριστής των "κιτρινόμαυρων", για την Ελλάδα και σε σύγκριση με την Ισπανία για τον ΑΡΗ και το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και για την αγάπη του για την Σεβίλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την Ελλάδα: "Η κατάσταση εδώ είναι πολύ καλύτερη απ' ό,τι εκεί (σ.σ. στην Ισπανία). Υπάρχουν δύο χιλιάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα και περίπου 80 θάνατοι. Είμαστε σε καραντίνα και πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας, επειδή υπάρχουν παραδείγματα χωρών όπου τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. 

Σχετικά με την ομάδα: "Έχουμε ένα ατομικό πρόγραμμα και δεν μπορούμε να πάμε για προπόνηση. Μπορούμε όμως να αθληθούμε έξω με την έγκριση της Πολιτείας. Ο κόσμος σέβεται τα μέτρα. Ξεκινήσαμε την καραντίνα με 200-300 κρούσματα. Με τον καλό καιρό, είναι αλήθεια ότι ο κόσμος βγαίνει έξω περισσότερο. Αλλά εκπλήσσομαι με τον τρόπο που ελέγχονται όλα"

Όσο αναφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Για την ώρα περιμένουμε. Νομίζω θα βρεθούν στις 24 Απριλίου για να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουμε ή όχι. Όλοι θέλουμε να παίξουμε, αλλά πρέπει όλοι να είναι ασφαλείς. Καταλαβαίνω ότι εφόσον συνεχίσουμε θα γίνει χωρίς κόσμο και θα πρέπει να προπονούμαστε σε μικρά γκρουπ".

Η αγαπημένη του Σεβίλη: "Είμαι από την Σεβίλη. Αυτά τα πράγματα δεν ξεχνιούνται και ήταν όνειρο για μένα. Σε κάποια φάση έπρεπε να φύγω αφού δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Πάντα θα είμαι ευγνώμων. Στην Αλμερία παρακολουθούσα όλα τα παιχνίδια της Σεβίλης με τον Άλεξ Βιδάλ. Ήμασταν μαζί στο δωμάτιο και μετά έγινε παίκτης της Σεβίλης. Οτιδήποτε είναι καλό για το κλαμπ, είναι καλό και για μένα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια