ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός:Αναλαμβάνει τα έξοδα του ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας

Σπουδαία κίνηση από το τριφύλλι που προσφέρει έμπρακτη στήριξη στους πολίτες που την χρειάζονται.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο αναλαμβάνοντας τα έξοδα του  Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των παιδιών τους. Τα έξοδα του ξενώνα που βρίσκεται υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από τους Πράσινους για τους επόμενους 12 μήνες. 

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Μαυροκουκουλάκης δήλωσε:«Συνεχίζουμε την αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, την πόλη που γέννησε τον Παναθηναϊκό. Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της εποχής που ζούμε, λόγω της πανδημίας του COVID-19 όσο και των αυξημένων αναγκών του Δήμου Αθηναίων, στον Παναθηναϊκό δείχνουμε έμπρακτο ενδιαφέρον προς μια ευαίσθητη κοινωνικά ομάδα συμπολιτών μας. Οι ανησυχίες μας για την πρωτεύουσα είναι δεδομένες. Να είσαστε σίγουροι ότι οι κοινές δράσεις μας με το Δήμο Αθηναίων θα συνεχιστούν. Γιατί Παναθηναϊκός και Αθήνα πάνε μαζί».


Από μεριάς του ο δήμαρχος του Δήμου Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε:«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, οι συνεργασίες και οι συμμαχίες για την προστασία και τη στήριξη όσων έχουν ανάγκη, αποκτούν ουσία. Γίνονται το εργαλείο άμυνάς μας στην πανδημία. Ευχαριστώ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και βρίσκεται δίπλα μας σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια να μην αφήσουμε κανέναν χωρίς φροντίδα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ξεπερνάμε την κρίση, όλοι μαζί».


Σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μαζί με τητην υπεύθυνη Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έφεραν τα πρώτα δώρα και ηλεκτρικά είδη στα παιδιά και τις μητέρες τους. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code