ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Πιτ Παπαχρόνης σε ρόλο προπονητή για τις κόρες του.


  Κοντά στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ όπου ζει, ο Πιτ Παπαχρόνης έχει αναλάβει να προπονεί τις 2 από τις 3 κόρες του.

  Ο βετεράνος μπασκετμπολίστας της ομάδας του ΠΑΟΚ, ο οποίος εργάζεται ως κόουτσ στο high school στην περιοχή του, φαίνεται εκτός απο πατέρας να έχει και τον ρόλο του προπονητή για τις κόρες του Τόνι και Ελ.

  Ο ίδιος, με αξιόλογη μπασκετικη καριέρα αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για 13 χρόνια (1989-1992). Ως το 2000 είχε παίξει και τις ομάδες : του Ηρακλή, της Αεκ, του Ηρακλείου και στο Μαρούσι.
 
  Πλέον έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ η αγάπη του όμως για το άθλημα τον έκανε να συνεχίσει την ενασχολησή του με αυτό, όχι όμως στον ρόλο του παίκτη. Οι τρεις του κόρες ασχολούνται και αυτες με το μπάσκετ ενώ οι 2 πρώτες κανουν ήδη αισθητή την παρουσία τους στον χώρο.

  Η πρώτη που ονομάζεται Τόνι, αγωνίζεται για 2 χρόνια στην ομάδα του πατέρα της ενώ έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 2η καλύτερη 5αδα της Περιφέρειας.

  Η Ελ επίσης, η μεσαία κορη, ολοκλήρωσε μια καταπληκτική σεζόν στο Endmond North high school , με το ονομά της να βρίσκεται πλέον δίπλα σε αλλα αντίστοιχα κορίτσια της ηλικίας της για όλη την Περιφέρεια.


 Ο Παπαχρόνης ανέλαβε προπονητής στο high school το 2003 κερδίζοντας μάλιστα και εναν τίτλο το 2008-09. Το 2012 αποφάσισε να γίνει κόουτσ των κοριτσιών και απο το 2014 και ύστερα συνεργάζεται με το σχολείο της μεσαίας του κορης. Σε αυτό παραδίδει και μαθηματα μπασκετ στους μαθητές.

  Σε παλαιότερη του δήλωση είχε αναφέρει οτι : 《 Ήξερα ότι αν κοουτσάρω αγόρια δεν θα μπορούσα ποτέ να δω τις κόρες μου στο γήπεδο》. Φανερωνεται έτσι η επιθυμία του να είναι παρόν στην αθλητική σταδιοδρομία των παιδιών του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code