ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ράμος: «Πεινασμένος για τίτλους»

Ανυπόμονος δείχνει να είναι ο Σέρχιο Ράμος για την επιστροφή στα γήπεδα, ενώ τόνισε πως θέλει να κατακτήσει τίτλους με τη Ρεάλ. Προέχει όμως η υγεία όλων αρχικά, ξεκαθάρισε.

Έτοιμος για επιστροφή στη «δράση» δηλώνει ο αρχηγός τον «μερένχες» αφού στα πλάνα του βρίσκεται η κατάκτηση τίτλου με την «βασίλισσα». Τονίζει όμως ότι προτεραιότητα έχει η δημόσια υγεία και μην ξεχνάμε πώς στην χώρα του υπήρξε μεγάλο πλήγμα του ιού.

Να θυμίσουμε ότι πριν τη διακοπή  η Ρεάλ βρισκόταν στη δεύτερη θέση της La Liga και στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου είχε ηττηθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 34 χρόνος αμυντικός των «μαδριλένων»:

«Κανείς δεν πρέπει να βάλει την υγεία του σε κίνδυνο. Ανυπομονώ να παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο. Θέλω να ολοκληρωθεί η σεζόν στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Είμαι πεινασμένος για να τελειώσουμε τη σεζόν με ένα τίτλο. Ωστόσο πρέπει να περιμένουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουν για τα μέτρα ασφαλείας.

Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι τα έχουμε καταφέρει ακόμα. Η κατάσταση παραμένει πολύ σοβαρή και πρέπει να προσέχουμε.

Όλοι οφείλουμε να συμμορφωθούμε με τις οδηγίες. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον ιό και να δώσουμε στους επιστήμονες τον απαραίτητο χρόνο για να βρουν το εμβόλιο.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code