ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Την Ισπανία που γνωρίζει


Οι άνθρωποι του ΑΡΗ και φέτος θα ρίξουν το βάρος τους προς την ισπανική αγορά.


Καθώς στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο ετοιμάζονται για το καλοκαίρι των μεταγραφών η προσοχή τους στρέφεται προς την Ιβηρική χερσόνησο. Έτσι κι αλλιώς η αγορά της Ισπανίας τους έχει δικαιώσει στο παρελθόν (Ματίγια, Βέλεθ, Κουέστα μεταξύ άλλων).

Συνεπακόλουθα και φέτος ο Άγγελος Χαριστέας σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, Μίχαελ Ένινγκ, στο σχεδιασμό για αγορά ξένων παικτών θα κινηθούν προς την Α' ή και Β' Ισπανίας. Δεν μιλάμε αναγκαστικά για Ισπανούς ποδοσφαιριστές όμως για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα.

Όπως έχουμε αναφέρει κυρίως οι Έλληνες θα έρθουν από τις ακαδημίες ή από Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, για παράδειγμα ο Τάσος Αυλωνίτης ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των "κιτρινόμαυρων".

Από την άλλη μεριά πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι αυτή την στιγμή η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ban για μεταγραφές από την FIFA. Είναι ένα θέμα που ναι μεν οι άνθρωποι της ομάδας είναι αισιόδοξοι για την άρση της απαγόρευσης, ωστόσο χρειάζεται να τονίσουμε και τις ελάχιστες πιθανότητες που υπάρχουν στο να μην επιτρέψουν τελικά στον ΑΡΗ να κάνει μεταγραφές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code