Σιόβας: "Στην Ισπανία φοβόμαστε"

Ο Δημήτρης Σιόβας  ο οποίος αγωνίζεται στην Ισπανία και στην Λεγκανές  μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί εκεί,και σχολίασε την αντίδραση της Ελλάδας απέναντι στον κορονοϊό.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:
 "Η ισπανική κυβέρνηση δεν πήρε μέτρα έγκαιρα. Αν και ήξερε τι συνέβη στην Ιταλία δεν έλαβα τα απαραίτητα μέτρα για τα νοσοκομεία. Είναι αλήθεια ότι έκλεισε τα σχολεία, αλλά επέστρεψε να γίνουν events διαδηλώσεις στο κέντρο της Μαδρίτης με χιλιάδες ανθρώπους. Δεν υποχρέωσε τον κόσμο να μείνει σπίτι και πολύς κόσμος πήγε στο γήπεδο, βγήκε έξω, γέμισε τις καφετέριες και τα εστιατόρια"
"Στην Ελλάδα είδαν το παράδειγμα της Ιταλίας και αντέδρασαν καλύτερα. Έλαβαν υπόψη τι συμβαίνει και πώς ο ιός μεταδόθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο και έλαβαν γρήγορα μέτρα. Η κατάσταση είναι δύσκολη, στην Ισπανία το ζούμε δύσκολα. Χρειάζεται προσοχή και ο κόσμος να λάβει τα μέτρα για να φρενάρουμε τον ιό. Πρέπει να δείξουμε πειθαρχία και να μείνουμε σπίτι, όταν το λένε οι ειδικοί. Στην Ισπανία υπάρχει μεγάλος αριθμός νεκρών και φοβόμαστε".
Είμαστε σε μια ξένη χώρα, μακριά από το σπίτι μας και χωρίς να μπορούμε να επιστρέψουμε".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια