ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανανεώσεις για τον ΑΡΗ


Κόρχουτ, Λάρσον, Κουέστα, Τσιλιγγίρης, περιμένουν με το ακουστικό στο χέρι για τις επικείμενες ανανεώσεις τους.


Τα συμβόλαια των τεσσάρων αυτών ποδοσφαιριστών λήγουν το καλοκαίρι του 2020 και οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Το κοινό το συγκεκριμένων παικτών είναι πως και οι τέσσερις θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο όπως και οι υπόλοιπες ομάδες έτσι και οι "κιτρινόμαυροι", θα έχουν μειωμένο μπάτζετ την επόμενη χρονιά. Κάτι που είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό αλλά και λόγω της όλης κατάστασης με τον κορωνοϊό. Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τους Μιχάι Κόρχουτ και Ντάνιελ Λάρσον οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι θετικοί σε μια μείωση αποδοχών στο νέο τους συμβόλαιο, χωρίς ακόμα να έχει γίνει επίσημη πρόταση από την ομάδα.

Από την άλλη μεριά η ανανέωση και οι όροι του συμβολαίου του Χουλιάν Κουέστα είναι κάτι που απασχολεί τους ανθρώπους του ΑΡΗ εδώ και πολύ καιρό. Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο περίπου χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει η χρυσή τομή. Ο Ισπανός τερματοφύλακας φαίνεται να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα, όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν εξαρτιούνται όλα από τους ποδοσφαιριστές. 

Αντιθέτως ο έτερος τερματοφύλακας Απόστολος Τσιλιγγίρης, σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα και ενδεχομένως με μια μικρή αύξηση στο συμβόλαιό του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα επιβαρύνει την ομάδα. Έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ πιστεύουν αρκετά στον νεαρό πορτιέρο.  

Ανεξάρτητα από τι θα γίνει τελικά με τις υποθέσεις Κουέστα και Τσιλιγγίρη ο ΑΡΗΣ θα αποκτήσει τερματοφύλακα όπως και να έχει. Ενώ να θυμίσουμε ότι στην ομάδα αγωνίζεται και έχει συμβόλαιο με αυτή και ο Φάμπιαν Έμαν όπου συμπληρώνει την τριάδα των τερματοφυλάκων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code