ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξανθόπουλος : «Μας απαξίωσαν και μας απευθύνθηκαν με ύφος που είναι απαράδεκτο»


Ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΚ , Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε με ιδιαίτερη πικρία και αναφέρθηκε σε έλλειψη σεβασμού για την σύσκεψη που έγινε με τον ΕΣΑΚΕ  .

Ο γκαρντ του Περιστερίου Winmasters,σε συνέντευξή του στην «Live Sport» τόνισε πως δεν εισακούστηκαν όσα ζήτησαν και πως η αντιμετώπιση που είχαν από ένα ποσοστό των ιδιοκτητών ήταν απαράδεκτη . Η πληρωμή των παικτών είναι ζήτημα μείζονος σημασίας και τα συμβόλαια των 20.000€ πρέπει να ξοφληθούν στο έπακρο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε :
«Μας άκουσαν, αλλά δεν εισακουστήκαμε. Παντού στον κόσμο λαμβάνουν υπόψη τους τη γνώμη των παικτών, τους σέβονται, προσπαθούν να τους βοηθήσουν, αλλά στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αρνήθηκαν να έχουμε μαζί μας στη συζήτηση με τις ΚΑΕ, τον νομικό σύμβουλο μας, γιατί μας θέλουν πρόβατα επί σφαγή. Ωστόσο, εκθέσαμε τα αιτήματα μας και τονίσαμε πως το μείζον για εμάς είναι να πληρωθούν τα παιδιά των 20.000€ όλο το συμβόλαιο τους και να δούμε από κοινό τι πρέπει να γίνει για το καλό του μπάσκετ από εδώ και στο εξής».

Και συνέχισε: «Μας προϊδέασε η άρνηση τους να έχουμε μαζί στη τηλεδιάσκεψη τον δικηγόρο του Συνδέσμου. Οφείλουμε να πούμε ότι υπήρχαν πρόεδροι - ιδιοκτήτες που μας αντιμετώπισαν με σεβασμό και κατανόηση. Μίλησαν σωστά και έπραξαν τα δέοντα. Άλλοι δεσμεύτηκαν ότι θα το κάνουν. Κάποιοι ήταν αρνητικοί, αλλά έκαναν συζήτηση. Είναι όμως αλήθεια ότι υπήρχαν και ορισμένοι που μας μίλησαν άσχημα. Φάνηκε πως μας έχουν για τα παλιά τους τα παπούτσια που λένε. Μας απαξίωσαν και μας απευθύνθηκαν με ύφος που είναι απαράδεκτο και δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε τον λόγο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code