ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συγκίνησε ο μικρούλης



«Με λένε Ντάνιελ Όουτον.Είμαι 5 ετών και είμαι φίλαθλος της Λιντς.Γράφω αυτό το γράμμα σχετικά με τον ποδοσφαιριστής σας, που είναι δανεικός στην ομάδα μου.Ο Μπεν Γουάιτ είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και θέλω να παραμείνει στη Λιντς... σας παρακαλώ πολύ γι' αυτό!!Μέσα στον κουμπαρά - γουρουνάκι που έχω, μέτρησα τις οικονομίες μου και είναι 15.07 λίρες.Ελπίζω αυτά τα χρήματα να βοηθήσουν, για να μείνει ο Γουάιτ σε εμάς».

Αυτό το συγκινητικό γράμμα, το οποίο είναι γεμάτο παιδική αθωότητα και τόσο όμορφα συναισθήματα, το έγραψε πριν λίγες μέρες ο μικρός Ντάνιελ και απευθύνεται στον σύλλογο της Μπράιτον, η οποία με επιστολή της λίγο αργότερα, τον ευχαρίστησε θερμά.

Ο μικρούλης προσφέρει όσες οικονομίες έχει, για να παραμείνει στη Λιντς ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής(Μπεν Γουάιτ), ο οποίος ανήκει στην ομάδα της Μπράιτον.
Η οικογένεια του πιτσιρικά μάλιστα, θέλησε να έρθει σε επικοινωνία με τον εικονιζόμενο ποδοσφαιριστή των «γλάρων».Ο Γουάιτ βλέποντας το γεγονός στα social media, δεν έμεινε ασυγκίνητος από αυτή την ξεχωριστή πράξη του παιδιού τους, λέγοντας τους ένα εγκάρδιο ευχαριστώ!

Πραγματικά, το απόλυτο παράδειγμα της αγνής αγάπης ενός παιδιού, για την ποδοσφαιρική ομάδα που υποστηρίζει...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο Γιώργο που μέσα από τα άρθρα σου βγάζεις κ την ανθρώπινη πλευρά του αθλητισμού!!!Σε ευχαριστούμε που μας δίνεις μέσα από ένα άρθρο να δούμε κ το συναίσθημα πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα παιδί!!!👌👌👌 Εξαιρετική δουλειά όπως πάντα!!

 




Ad Code