Διούδης:"Δέθηκα με τον ΑΡΗ"


Την ξεχωριστή θέση που έχει με τον ΑΡΗ επισήμανε με συνέντευξή του, ο 27χρονος τερματοφύλακας, στο panathinaikos24.gr.

Παρακάτω ακολουθεί το κομμάτι της συνέντευξης που αναφέρεται στον ΑΡΗ:

Για το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη και το ξεκίνημα του εκεί: «Το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο το υπέγραψα το 2011, όταν ήμουν 18 χρονών. Τότε προπονητής στην πρώτη ομάδα ήταν ο Σάκης Τσιώλης. Με την Κ-20 την χρονιά εκείνη είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, οπότε μας παρακολουθούσαν από κοντά. Εγώ με κάποια άλλα παιδιά είχαμε ξεχωρίσει από τις μικρότερες ηλικίες»
Για την μετακίνησή του στο Βέλγιο και για το πώς ήταν τα πράγματα εκεί: «Γενικότερα όλα μου τα χρόνια και στον Άρη ήταν ένα σχολείο, καθώς ήμουν σε μία μεγάλη ομάδα που βίωνε δύσκολες καταστάσεις. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα και υπήρχε πίεση για να μείνουμε στην κατηγορία. Όταν είσαι σε μικρή ηλικία είναι δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Αν όμως το καταφέρεις είναι ένα πολύ καλό μάθημα για το μέλλον. Όλη αυτή η κατάσταση με ωρίμασε. Το να φύγω για το εξωτερικό ήταν μία αρκετά δύσκολη απόφαση για μένα. Για να είμαι ειλικρινή δεν το ήθελα. Δεν ένιωθα ότι είμαι ακόμα έτοιμος . Ήμουν 20 – 21 χρονών, ο Άρης είχε υποβιβαστεί στην Β΄Εθνική και δεν ξέραμε αν θα παίξει εκεί ή στα Ερασιτεχνικά.
Ο Άρης μας χρωστούσε πολλά χρήματα και μπορούσα να μείνω ελεύθερος. Επειδή όμως ήμουν από μικρός στην ομάδα και είχα δεθεί δεν θέλησα να κάνω προσφυγή. Είχα πει στον μάνατζερ μου ότι θέλω να φύγω μόνο με μεταγραφή, ώστε να φέρουμε και κάποια χρήματα στην ομάδα του Άρη. Η μόνη πρόταση που υπήρχε ήταν από το Βέλγιο και συγκεκριμένα από την Κλαμπ Μπριζ. Ήταν μια χώρα άγνωστη για μένα και ένα πρωτάθλημα που δεν ήξερα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα έψαχνα να βρω μια άλλη πρόταση, ακόμα και να μείνω στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι δεν ήμουν έτοιμος για να φύγω στο εξωτερικό. Το ιδανικό ήταν να κάτσω 2-3 χρόνια στην Ελλάδα και να φύγω μετά. Σίγουρα η Κλαμπ Μπριζ ήταν μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορούσα να αρνηθώ»
,,,
Για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και το πως ένιωσε για το ενδιαφέρον των «πρασίνων»« Είχα επιστρέψει στον Άρη και ήμασταν στη Football league τότε και δυστυχώς δεν είχαμε καταφέρει να πάρουμε την άνοδο. Εγώ είχα κάνει καλές εμφανίσεις. Περίμενα να έχω προτάσεις, αλλά δεν περίμενα να με θέλει ο Παναθηναϊκός. Με το που το άκουσα ενθουσιάστηκα και είπα κατευθείαν ότι θέλω να πάω. Σημαντικό ρόλο στο να πάω στον Παναθηναϊκό έπαιξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος τότε ήταν προπονητής, καθώς με ήξερα από τον Πανιώνιο. Αυτός ουσιαστικά με επέλεξε. Φυσικά ήταν μια καλή απόφαση για μένα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια