ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Είναι γεγονός! Δύο από τα μεγαλύτερα λάτιν ταλέντα παίζουν στην Κύπρο

Μετά από πολύωρο σκάουτινγκ περισσότερων από 1.000 παικτών μεταξύ 16-20 ετών, οι οποίοι αγωνίζονται σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική η ιστοσελίδα Balonlatino παρουσίασε τα 65 λάτιν ταλέντα του 21ου αιώνα. Μεταξύ αυτών ευρίσκονται και δύο, οι οποίοι αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα!
Με τον Λιονέλ Μέσι να βαδίζει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του και να έχει εντός ορίζοντα το τέλος της καριέρας του στη Λατινική Αμερική βρέθηκαν να αναρωτιούνται ποιοι θα τον διαδεχθούν στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μπορεί ήδη να έχουμε τους επόμενους οι οποίοι θα φτάσουν στην κορυφή και δύο από αυτούς να βρίσκονται στην Μεγαλόνησο.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο 20χρονος άσος της ΑΕΚ, Φακούντο Γκαρθία ο οποίος μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις των κεντρικών μέσων (εξάρι,οκτάρι,δεκάρι). Γίνεται αναφορά για τη μέχρι τώρα σταδιοδρομία του στη διετή θητεία του στους Λαρνακείς. Επιπλέον αξία του δίνει και το γεγονός ότι δεν έχει μετρήσει μέχρι στιγμής ούτε μια συμμετοχή με τις «μικρές» εθνικές της χώρας του. 
Στην δεύτερη θέση ακολουθεί ο 19χρονος άσος του Ολυμπιακού, Πέδρο Κάμπος, για τον οποίο εννέα παιχνίδια με τη Νεκάξα στο Μεξικό έφταναν και περίσσευαν για να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι. Ο ταλαντούχος δεξιός εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει ήδη το ντεμπούτο του με την U17 της Χιλής. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code