ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ:Ένας σκύλος από το παρελθόν

Όπως μας έγινε γνωστό από το πρωί ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τα κλειδιά στον Άμπελ Φερέιρα για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Με τον ΠΑΟΚ λοιπόν να κοιτάει ποιοτικούς ελεύθερους ποδοσφαιριστές και να ρίχνει μια γενναία ματιά στις ακαδημίες του μας ήρθε στο μυαλό ένας παίκτης που μπορεί να ήρθε αθόρυβα στην ομάδα αλλά φώναξε το πιο βροντερό παρών.
Ο λόγος για έναν σκύλο από το παρελθόν τον Ζλάταν Σπάσιτς ο οποίος ήρθε στην ομάδα έγινε ένα με αυτή,μοίρασε χαρά και εισέπραξε μεγάλη αγάπη από τον κόσμο της ομάδας.Ο Σπάσιτς πραγματοποίησε 133 εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας 31 γκολ ενώ ήταν μέλος της ομάδας στους 2 τίτλους κυπέλλου Ελλάδας που κατέκτησε το 2001 και το 2003.
Ήταν ένας ποδοσφαιριστής γεμάτος πάθος με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση γι'αυτό και δεν άργησε να αγαπηθεί από τον κόσμο πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις και αφήνοντας στις μνήμες όλων μεγάλες και αξέχαστες στιγμές.
Το 2001 στη νίκη επί του Άρη στο Χαριλάου με 2-3 ο Σπάσιτς πέτυχε 2 γκολ με μια πολύ καλή εμφάνιση ενώ 2 χρόνια μετά πέτυχε το νικητήριο γκολ στην Ριζούπολη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.Εκείνη την χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με την ΑΕΚ στην ανατροπή του ΠΑΟΚ απο 0-2 σε 3-2 βγάζοντας 2 εκπληκτικές ασίστ στον Γιασεμάκη και μερικές εβδομάδες αργότερα ήταν αυτός που σκόραρε το νικητήριο γκολ απέναντι τότε στην ομάδα της Χαλκηδόνας σφραγίζοντας έτσι την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του champions league για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Ο κόσμος δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά του Σπάσιτς και θέλει τέτοιους ποδοσφαιριστές να στελεχώσουν την ομάδα ώστε να μπορεί αυτή να διεκδικεί τίτλους κάθε χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code