ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όλα όσα θα ανακοινώσει ο Λευτέρης Αυγενάκης το απόγευμα




Το απόγευμα αναμένεται να ανακοινώσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού τι πρόκειται να ισχύσει από εδώ και πέρα σε ότι αφορά τις αθλητικές διοργανώσεις.



Στην χθεσινή ενημέρωση μίλησε η Υπουργός Υγείας κ. Κεραμέως η οποία και ανέφερε πότε θα ανοίξουν τα σχολεία και το πως θα ανοίξουν. Στην σημερινή ενημέρωση στις 18:00 θα συμμετάσχει ο Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος με την σειρά του θα ενημερώσει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει σε ότι έχει σχέση με τον αθλητισμό.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες πρόκειται να ανακοινωθεί η έναρξη των προπονήσεων στις 4/5 για τους ''Elite'' αθλητές σε συνεργασία με τις ομοσπονδίες και την ΕΟΕ. Μια εξαίρεση που πρόκειται να υπάρξει είναι αυτή των αθλημάτων που οι παίκτες έρχονται σε επαφή όπως για παράδειγμα η πάλη.

Οι προπονήσεις των ομάδων της Super League θα αρχίσουν μέχρι τις 18 Μαΐου που θα διεξάγονται χωρίς μπάλα όπως εξάλλου γίνεται και στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Αντιθέτως το αθλήματα που γίνονται στο νερό θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.

Οι κερκίδες θα είναι χωρίς την παρουσία φιλάθλων  και κατά την είσοδο τους στα προπονητικά κέντρα παίκτες και προσωπικό θα θερμομετρούνται πριν περάσουν στον χώρο. Μάλιστα το προσωπικό θα φοράει μάσκες και γάντια απαραιτήτως ενώ οι αθλητές θα έχουν ο καθένας τον δικό του εξοπλισμό.

Τέλος οι αθλητές θα έχουν απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους ώστε να αποφεύγεται η στενή επαφή ενώ κάθε βράδυ μετά το τέλος της προπόνησης θα γίνεται απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Όλα αυτά αναμένεται να ανακοινωθούν το απόγευμα από τον Υφυπουργό Αθλητισμού στην ενημέρωση μαζί με τον κ. Τσίοδρα και τον κ. Χαρδαλιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code