ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεκλέρκ: " Θα είναι πολύ κουλ να τρέχαμε αντίστροφα κάποιες πίστες"



Ο Τσάρλς Λεκλέρκ εξέφρασε την άποψη πως θα ήταν "πολύ, πολύ κουλ" να τρέχανε αντεστραμμένες κάποιες πίστες της Formula 1.



 Η πανδημία του κορονοιού έχει αναβάλλει τους εννιά πρώτους αγώνες και οι ιθύνοντες της F1 επεξεργάζονται όλα τα σενάρια ώστε να βγει έστω και με δυσκολία η φετινή σεζόν.Για να γεμίσει το φετινό πρόγραμμα πολύ πιθανόν η F1 να αναγκαστεί να διεξάγει 2 Grand Prix στην ίδια πίστα.

Ένα από τα σενάρια ήταν σε κάποιες πίστες που έχουν πολλαπλές διαμορφώσεις να γίνουν δύο αγώνες. Ενδεικτικές πίστες που μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με μεγάλη ευκολία, είναι το Silverstone ή το Paul Ricard.
Αλλά δύο ίδιοι αγώνες ίσως είναι κουραστικό τόσο για τον θεατή όσο και για τους οδηγούς. Για αυτό το λόγο προτάθηκε σε συγκεκριμένες πίστες να οδηγηθούν την δεύτερη φορά ανάποδα, κάτι που άρεσε πολύ στον οδηγό της Ferrari Λεκλέρκ.

Ο 22χρονος Μονεγάσκος πιλότος δήλωσε χαρακτηριστικά πως: " Πρέπει κυρίως να αξιολογούμε την κατάσταση και να προσπαθήσουμε στο έπακρο να εξαντλήσουμε την κάθε δυνατότητα, ακόμα και αν αναγκαστούμε να τρέξουμε δύο φορές στην ίδια πίστα".
Ο Λεκλέρκ συνέχισε λέγοντας πως: " Νομίζω πως θα έπρεπε να εξετάσουμε και αυτήν την πιθανότητα αφού μπορούμε να αυξήσουμε με αυτόν τον τρόπο τους αγώνες της φετινής σεζόν. Θεωρώ πως θα έχει ενδιαφέρον να οδηγάμε αντίστροφα τους αγώνες. Θα είναι πολύ, πολύ κουλ.  Όλοι θα πρέπει να μάθουν από την αρχή την πίστα και πιθανότατα θα έχουμε πολύ διαφορετική έκβαση αποτελέσματος, για αυτό υποστηρίζω ότι θα είναι μια έξυπνη ιδέα".

Ο πιλότος της Φερράρι υποστήριξε πως: " Πιστεύω ότι θα ξαναμάθουμε τις πίστες από την αρχή. Στο karting είχαμε ανάλογους αγώνες, για αυτό δεν μου προκαλεί εντύπωση. Τα δεδομένα δεν θα αλλάξουν δραματικά, είμαι σίγουρος πως ο Λιούις Χάμιλτον θα είναι από τα φαβορί για την νίκη".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code