ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άντριου Μπόγκουτ : το τέλος είναι αρκετά κοντά

Τις σκέψεις του περί απόσυρσης είπε δημόσια ο πρώην πρωταθλητής NBA.

Ο πρώην παίκτης των Γουόριορς πλέον στα 35 του αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας και σκέφτεται την απόσυρση χωρίς όμως να είναι σίγουρος. Σε δηλώσεις του σε αυστραλιανό ΜΜΕ δήλωσε πως μέχρι τον Μάιο θα έχει πάρει την απόφαση του. Αυτό μάλλον θα έχει σχέση και με την πανδημία η οποία κανείς δεν θα ήθελε να θυμάται ως τις τελευταίες του στιγμές ως εν ενεργεία αθλητής. Ακολουθούν οι δηλώσεις του : 

“Δεν έχω παίξει καθόλου μπάσκετ από τότε που ολοκληρώθηκε η σεζόν και νιώθω ωραία που όταν ξυπνάω δεν αισθάνομαι σαν να πατάω σε γυαλιά” δήλωσε αρχικά ο Μπόγκουτ στο Offsiders του ABC και πρόσθεσε: “Μιλάμε για την καριέρα μου βέβαια που πετάγεται σε ένα πλυντήριο, αλλά πρέπει να πάρω μία απόφαση, η οποία μάλλον θα έρθει στα μέσα Μαΐου”.

Για το αν η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Τόκιο είναι κίνητρο για να συνεχίσει, ο Μπόγκουτ ανέφερε: “Για χρόνια είμαστε κοντά σε ένα μετάλλιο και πιθανότατα στα χαρτιά θα θεωρηθούμε η καλύτερη γενιά στην ιστορία της χώρας. Εγωιστικά παίρνοντάς το, θέλω να το κάνω, αλλά θα αποφασίσει το σώμα μου. Μπορώ να σηκωθώ για να παίξω μπάσκετ οποιαδήποτε μέρα, αλλά είναι δύσκολο να το κάνω για να προπονούμαι και να κάνω βάρη 5 με 6 φορές την εβδομάδα”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code