Χάινς : «Ενημέρωσα την ομάδα και ένιωσα πως το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να φύγω από τη Ρωσία »


Ο Κάιλ Χάινς μιλώντας στο «nj.com», εξέφρασε την αγωνία του για την κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο Αμερικανός σέντερ της ΤΣΣΚΑ , βρισκόταν σε δίλημμα εάν έπρεπε να επιστρέψει στην Νέα Υόρκη ή να παραμείνει στην Ρωσία. Η διαμονή του εκεί ήταν πολυετής, όμως η παρούσα κατάσταση τον έφερε σε αμηχανία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του.


Αναλυτικά οι δηλώσεις :

«Βρισκόμασταν σε αμηχανία. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να γυρίσουμε στις ΗΠΑ ή να μείνουμε στη Μόσχα. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα, η πόλη ζούσε στους συνηθισμένους ρυθμούς, απλώς προσπαθούσαμε να κρατάμε αποστάσεις, αλλά γενικά όλα ήταν καλά. Το νηπιαγωγείο της κόρης μου εξακολουθούσε να δουλεύει κανονικά, η ζωή ήταν αρκετά ήρεμη. Το γυμναστήριο ήταν ανοικτό, μπορούσα να γυμναστώ.

Μία μέρα έβγαλα τα σκουπίδια και ένας από τους γείτονες μου είπε πως του τηλεφώνησαν από την ιταλική πρεσβεία και τον ενημέρωσαν πως θα σταματήσουν οι διεθνείς πτήσεις. Αμέσως μίλησα με την αμερικανική πρεσβεία και μας είπαν να φύγουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα. Ενημέρωσα την ομάδα και ένιωσα πως το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να φύγω από τη Ρωσία. Πως άμα ήθελα να το κάνω ήμουν ελεύθερος αλλά να βιαστώ. Αμφιταλαντευτήκαμε αρκετά μέχρι να το αποφασίσουμε πάντως…

Ευτυχώς βρήκα απευθείας πτήση για την Νέα Υόρκη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια