ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χατζηγιοβάννης : Θέλουμε Ευρώπη, ελπίζουμε μήπως σβηστεί η ποινή

Ανοίχτηκε στις ερωτήσεις που του έγιναν μετά το challenge στο FIFA
Ο Μυτιληναίος άσσος του Παναθηναϊκού αποδέχτηκε την πρόκληση του Ιωάννη Παπαπέτρου στο FIFA και απάντησε στις ερωτήσεις που του έγιναν.
Αναλυτικά :
Για το FIFA: "Παίζω από μικρό παιδί. Καριέρα, με τους φίλους μου. Έχω αποδεχτεί την πρόκληση του Παπαπέτρου. Έχουμε κανονίσει μετά την καραντίνα να παίξουμε και ο χαμένος θα βγει στο… instagram! Δεν είμαι παίκτης που νευριάζω πάνω στa esports. Παίζω σαν την Μπαρτσελόνα στο FIFA. Στην πραγματικότητα γίνονται και κάποιες κινήσεις από το παιχνίδι. Κάνω μόνο… προσποιήσεις, όχι τρίπλες".
Για το πέναλτι που έχασε με την ΑΕΛ και τον τρόπο που το εκτέλεσε: "Θα ξαναχτυπήσω α λα Πανένκα πέναλτι. Γιατι να μην το ξανακάνω; Πρέπει να βρω τη σωστή στιγμή για να το πραγματοποιήσω. Και στο πέναλτι που χάνω στη Λάρισα, τελευταία στιγμή αποφασίζω να το κάνω α λα Πανένκα. Είχα διαλέξει γωνία, αλλά άλλαξα γνώμη κι αυτό θεωρώ πως έφταιξε".
Για το γκολ… σκορπιός: "Πιο εύκολο το γκολ… σκορπιός στην πραγματικότητα, παρά στο FIFA. Αλλά και πάλι είναι πολύ δύσκολο".
Για το καλύτερο γκολ που έχει δει: "Ζηλεύω το γκολ του Μέσι με τη Χετάφε, οταν και πέρασε έξι-επτά παίκτες. Πιο εύκολο να σκοράρεις με ψαλίδι, παρά αυτό που έκανε σε εκείνο το ματς ο Μέσι".
Για το πως και ποιοι παίζουν FIFA στον Παναθηναϊκό: "Παίζουμε τετράδες, εγώ, οι Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης και Θεοχάρης. Στο 1vs1 κερδίζω εγώ, γιατί παίζω περισσότερο".
Για το τι του έχει λείψει με την καραντίνα: "Μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο, όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού, οι φίλοι μου. Έχουμε κάποιες σχέσεις με όσους μένουμε κοντά. Είναι δύσκολη η καθημερινότητα, κουραζόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Περιμένουμε"
Για τις προπονήσεις: "Ανα δύο εβδομάδες παίρνουμε διαφορετικό προόγραμμα. Μόνο αυτό κάνουμε. Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα ξεκινήσουμε. Μια εβδομάδα θέλω να βρω τον ρυθμό μου. Από τρεξίματα είμαι καλά, απλά πρέπει να βρω τις επαφές μου με μπάλα"
Για τον Παναθηναϊκό και τη συμμετοχή εκεί: "Θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη. Περιμένουμε μήπως και σβηστεί η ποινή. Όνειρο να αγωνίζεσαι στο Champions League και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".
Για την Εθνική: "Στεναχωρήθηκα που δεν κλήθηκα στην Εθνική, λόγω του κορωνοϊού, αλλά πάνω απ’όλα είναι η υγεία. Μακάρι να είμαι στις επόμενες κλήσεις. Όπως έχω ξαναπεί θέλω να κερδίσω μια μόνιμη θέση και όχι απλά να πάω να κάνω μια προπόνηση".
Για αυτό που έχει μετανιώσει σε γήπεδο: "Έχω μετανιώσει για τον πανηγυρισμό μου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ήταν λάθος η αντίδρασή μου. Ψυχοφθόρο όμως να ακούς επί 90 λεπτά… κουβέντες για την οικογένειά σου. Αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται ο πανηγυρισμός μου".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code