ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα σχέδια του Άρη για τον Καμπερίδη


Ενόψει των δύσκολων καιρών που βιώνει αυτή την περίοδο τόσο ο πλανήτης, όσο και ο αθλητισμός η ομάδα του Άρη κοιτάζει μπροστά για την επόμενη σεζόν!



Βασικός υποψήφιος για τα καθήκοντα του προπονητή, φαίνεται να είναι ο Σάββας Καμπερίδης. Ο συγκεκριμένος, είχε εκτελέσει χρέη head coach τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, σημειώνοντας μάλιστα πρόοδο στις αποδόσεις τις ομάδας.

Η διοίκηση του Άρη,δείχνει να σκέφτεται να εμπιστεύεται ξανά τον Καμπερίδη, ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει από την αρχή την ομάδα που εκείνος επιθυμεί.

Ο 42 χρονος τεχνικός, μαζί με τους συνεργάτες του εξετάζουν νέους παίκτες (Έλληνες και ξένους) προκειμένου να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο, με την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Στόχος του δηλαδή, είναι να αυξηθούν οι Έλληνες παίκτες της ομάδας, δεδομένου την φετινή χρονιά ο Άρης στηρίχτηκε επιθετικά μόνο στον Λευτέρη Μποχωρίδη. Τον Μποχωρίδη ακολούθησαν ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης.

Βέβαια, η ομάδα είχε ένα επιπλέον κέρδος από την απόδοση του 18χρονου Σιδηροηλία Γιάννη,που συμμετείχε σε 10 αγώνες δείχνοντας με αυτό τον τρόπο  το ταλέντο που διαθέτει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code