ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν τού 'κατσε...


Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Stadium Astro, ο διεθνής μέσος της Γουέστ Χαμ, Τζακ Γουίλσιρ, παραδέχτηκε πως δεν του βγήκε η μεταγραφή του στα σφυριά.Παρ' όλα αυτά τόνισε πως θέλει πολύ να επιστρέψει σε καλό επίπεδο και θα παλέψει γι' αυτό.


«Έχω χάσει πάρα πολύ ποδόσφαιρο και δυστυχώς δεν μπόρεσα ακόμα να προσφέρω στο σύλλογο αυτά που μπορώ και που είναι μέσα στις δυνατότητες μου.Αισιοδοξώ όμως και θέλω να βάλω την καριέρα μου στο σωστό δρόμο».

«Προφανώς άρχισα εξαιρετικά την θητεία μου στην Άρσεναλ, αγαπώντας πολύ αυτό που κάνω καθημερινά.Τότε όμως τραυματίστηκα... άρχισα να καταλαβαίνω το σώμα μου και να κατανοώ πως αυτό είναι ένα κομμάτι του αθλήματος.Απόλαυσα τα χρόνια στην Άρσεναλ όπως και την καλή σεζόν που είχα στην Μπόρνμουθ(δανεικός), αλλά μετά τραυματίστηκα και πάλι.Όταν επέστρεψα απ' όλο αυτό, μου ειπώθηκε πως μπορώ να αποχωρήσω.Ωστόσο κατάφερα να μείνω κ να κάνω μια καλή χρονιά(2017).Την επόμενη σεζόν αποφάσισα να αφήσω την Άρσεναλ και να ενταχθώ στη Γουέστ Χαμ».

Να σημειώσουμε πως ο Γουίλσιρ ήταν από 9 ετών στους κανονιέρηδες, μέχρι που αποφάσισε το 2018 να ντυθεί στα μπορντό.Αξιοσημείωτο είναι, πως αυτούς τους 21 μήνες που είναι μέλος της Γουέστ Χαμ, έχει αγωνιστεί μόλις σε 16 παιχνίδια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code