Μάνταλος: «Τιμή να αποτελούμε συνεχιστές μιας τεράστιας αθλητικής και πολιτιστικής κληρονομιάς»

Ο αρχηγός της Ένωσης Πέτρος Μάνταλος,
με αφορμή την συμπλήρωση 96 χρόνων ίδρυσης της ΑΕΚ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι τιμή και περηφάνια να αγωνίζεσαι για τον Δικέφαλο και αποτελεί υποχρέωση όλων των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην ΑΕΚ να υπερασπίζονται την ιστορία της.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΈΦΕΡΕ:
«Πρόκειται για τα πιο παράξενα γενέθλια της ΑΕΚ, είναι η αλήθεια, γιατί δεν μπορούμε να τα γιορτάσουμε όλοι μαζί στο γήπεδο!

Ας ευχηθούμε όλα να περάσουν, να βγούμε όλοι υγιείς και νικητές από την περιπέτεια που περνάμε και πολύ σύντομα να απολαμβάνουμε και πάλι αυτό που τόσο αγαπάμε, αυτό που τόσο μας έχει λείψει.

Για όλους εμάς που φοράμε σήμερα την κιτρινόμαυρη φανέλα με το έμβλημα του Δικέφαλου Αετού στο στήθος αποτελεί τιμή, αλλά και βαρύ ιστορικό χρέος το ότι αποτελούμε τους συνεχιστές μίας τεράστιας αθλητικής αλλά και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Είμαστε υπερήφανοι αλλά και υποχρεωμένοι να υπερασπιζόμαστε καθημερινά αυτή την 96χρονη ιστορία σε όλα τα επόμενα βήματα μέχρι την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική μας έδρα. Μέχρι τον επόμενο μεγάλο σταθμό αυτής της υπέροχης διαδρομής! Χρόνια πολλά στην ομάδα μας»!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια