ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χιώτης: Όταν τελειώσει το γήπεδο θα δείτε μια διαφορετική ΑΕΚ

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ και πρώην παίκτης της Ένωσης Διονύσης Χιώτης
  μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Κύπρο, για την Αγιά Σοφιά τον Φερνάντο Σάντος και τα πρώτα βήματα της καριέρας του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τα πρώτα βήματα στην καριέρα του ανέφερε: «Ήταν τελείως διαφορετικές οι συνθήκες. Όταν ξεκίνησα στην ΑΕΚ, είχε αρχίσει η κάθοδος. Ήταν δύσκολες καταστάσεις, μπερδεμένες σε θέμα διοικήσεων. Την είχε πάρει η κάτω βόλτα. Μετά ήρθε η χειρότερή μου στιγμή στην Κέρκυρα και μετά ήρθε η λύτρωση. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει η καλύτερη στιγμή στην καριέρα σου. Πρέπει να έχεις υπομονή και κάποια στιγμή θα δικαιωθείς. Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου ήρθε στα 35 μου χρόνια. Δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς και να σταματήσεις να δουλεύεις».
Αναφερόμενος στον Φερνάντο Σάντος τόνισε: «Είχε τον τρόπο να σου πάρει το 100%. Ήταν φωνακλάς, τον έβλεπες και φοβόσουν, αλλά κατά βάθος είναι πολύ καλή ψυχή. Του χρωστώ ότι αυτός με έβαλε, αυτός με καθιέρωσε στην ΑΕΚ άσχετα αν μου έκανε εκείνη την πλάκα με την Εθνική».
Τέλος για την Αγια Σοφιά ανέφερε: «Η ΑΕΚ τόσα χρόνια δεν είχε σπίτι. Όταν πήρε το πρωτάθλημα πρόπερσι έκανε άθλο που το πήρε στο ΟΑΚΑ. Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι κάτι συγκλονιστικό, αν δεν αγωνιστείς μέσα δεν μπορείς να το νιώθεις. Ακόμα και στην προθέρμανση, όταν πήγαινα προς τη σκεπαστή, ανυπομονούσα να ξεκινήσει στο παιχνίδι. Αυτό έχει λείψει στην ΑΕΚ. Όταν τελειώσει το γήπεδο θα δείτε μια διαφορετική ΑΕΚ, δεν θα μπορεί να την κερδίσει κανένας εκεί μέσα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code