ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατσέρμπι: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα πάρκα ανοίγουν και τα προπονητικά κέντρα μένουν κλειστά»



Ο ποδοσφαιριστής της Λάτσιο μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα του και αντιδρά στην απόφαση της κυβέρνησης για τα προπονητικά κέντρα.
Ο αμυντικός της Λάτσιο Φραντσέσκο Ατσέρμπι σε συνέντευξη του μίλησε για την απόφαση της κυβέρνησης να μην λειτουργούν το προπονητικά κέντρα και τόνισε πως υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με άλλα μέρη.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι ποδοσφαιριστής, δεν θέλω να μπαίνω σε διαμάχες. Δεν υπάρχει διαφορά και μπορείτε όλοι να το δείτε. Μπορείς να τρέξεις στο πάρκο, αλλά όχι σε προπονητικό κέντρο όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι μεγαλύτερα. Μιλώντας για ασφάλεια, το προπονητικό κέντρο μπορεί να σου προσφέρει έξτρα ασφάλεια σε σχέση με ένα πάρκο. Σεβόμαστε τους νόμους του κράτους, αλλά έχουμε εγκαταστάσεις που μπορούμε να προπονηθούμε ξεχωριστά, να... νιώσουμε ξανά το χορτάρι.

Έχουμε συνηθίσει την αδρεναλίνη και τον ανταγωνισμό, τώρα θα πρέπει να επιστρέψουμε στα προπονητικά κέντρα και να προσέχουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα πάρκα ανοίγουν για το κοινό και την ίδια ώρα τα προπονητικά κέντρα πρέπει να μείνουν κλειστά. Δεν θέλω να τσακωθώ, αλλά θα ήθελα να λάβω μια κατάλληλη απάντηση. Δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που πάρθηκε αυτή η απόφαση. Το έχω ακούσει από πολλούς παίκτες αυτό, αναρρωτιούνται γιατί εμείς που είμαστε επαγγελματίες δεν μας επιτρέπεται να προπονηθούμε στα προπονητικά κέντρα σεβόμενοι τα μέτρα ασφαλείας, ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν τα πάρκα. Θέλουμε απλά να καταλάβουμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας με ασφάλεια»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code