ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κυριακοπούλου: «Τις πρώτες ημέρες ήμασταν λίγο στα χαμένα»

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ , Νικόλ Κυριακοπούλου , θέλησε να κάνει μια απολογία του προγράμματος της , εντός των ημερών του Κορονοΐού και να μοιραστεί την καθημερινότητα της.


Παρότι το κλείσιμο των σταδίων , της στέρησε τη δυνατότητα να κάνει άλματα , φροντίζει να προπονείται καθημερινά με στόχο πρωταθλήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό , μόλις αθρούν τα μετρά.  Σε ανάρτηση της στην ιστοσελίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. δήλωσε:

«Τις πρώτες ημέρες ήμασταν λίγο στα χαμένα, κυρίως ώσπου να βρούμε μέρος για να κάνουμε ό,τι μπορούμε από την προπόνησή μας. Πλέον έχουμε μπει σε ρυθμό».

Η αθλήτρια του συλλόγου Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος 2009, κατέχει ήδη δύο μετάλλια σε Ευρωπαϊκό ανοιχτού, το χάλκινο στο Ελσίνκι το 2012 , το ασημένιο το 2018 στο Βερολίνο, όπως και το χάλκινο το χειμώνα του 2019 στη Γλασκώβη. Ύστερα προχώρησε στη περιγραφή λύσεων που εφάρμοσε στη καθημερινότητα της ·

 «Έχουμε βρει ένα μέρος κοντά στο σπίτι όπου τρέχω,  κάνω ανηφόρες και ταχύτητες, ενώ στο γκαράζ της πολυκατοικίας κάνω ό,τι μπορώ από ενδυνάμωση κι άλλες ασκήσεις.Σε γενικές γραμμές είμαι σε καλή κατάσταση. Και τη δύναμή μου έχω διατηρήσει και τη φυσική μου κατάσταση. Σίγουρα έχουμε μείνει πίσω σε σχέση με τα άλματα, ωστόσο δεν ανησυχώ ιδιαίτερα»

Επίσης, εξέφρασε την ανάγκη της να ξαναβρεθέι στο στάδιο.

«Είναι αλήθεια πως μου έχει λείψει το στάδιο. Πιστεύω πως σύντομα θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε εκεί και σταδιακά να σκεφτόμαστε και τα επόμενα βήματά μας σε σχέση με τους αγώνες. Δική μου πρόθεση είναι να κάνω κανονικά τη σεζόν που θα προκύψει. Αν όλα εξελιχθούν καλά, θα με ενδιέφερε να πάρω μέρος και σε αγώνες στο εξωτερικό, όπως στα Diamond League. Κατ’ επέκταση με ενδιαφέρει τόσο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αν και εφόσον διεξαχθούν».

Μέχρι τότε η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη , έχει την ευκαιρία να απολαύσει κάποιες παραπάνω στιγμές με τη κόρη της , αφού έγινε μητέρα τον Μάΐο του 2017.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code