ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ομπαμεγιάνκ: O αντικαταστάτης του Λαουτάρο στην Ίντερ



Στην Ίντερ  πραγματοποιούν ήδη κινήσεις για να βρουν τον αντικαταστάτη του Λαουτάρου, ο οποίος όπως φαίνεται ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία.
Το όνομα που απασχολεί τον ποδοσφαιρικό κόσμο σε μεταγραφικό επίπεδο, δεν είναι άλλο από την ενδεχόμενη μετακίνηση του Μαρτίνεθ Λαουτάρου στην Μπαρτσελόνα.

Αυτό όπως ήταν αναμενόμενο έχει ''ταρακουνήσει'' την ομάδα του Μιλάνου, η οποία χωρίς ακόμη να γνωρίζει το τι μέλι γενέσθαι με τον Αργεντινό επιθετικό, ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Όπως έχουν κρίνει από την διοίκηση της ομάδας ένας παίκτης που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Λαουτάρου είναι ο Πιέρ Έμερικ Ομπαμεγιάνκ. Ο στράϊκερ της Άρσεναλ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη σεζόν του με την ομάδα της Αγγλίας και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος, με την  Ίντερ να θέλει να  εκμεταλλευτεί αυτήν την ευκαιρία.

Το ποσό που θα πάρει η Ίντερ σε περίπτωση πώλησης του Λαουτάρου θα είναι τεράστιο και αν καταφέρει εν τέλει να ενσωματώσει στο ρόστερ της και τον Ομπαμεγιάνκ , τότε η ομάδα του Μιλάνου θα καταφέρει να ενισχυθεί ακόμη πιο πολύ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code