ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: «Η αιμοδοσία αποτελεί υποχρέωση που δεν πρέπει να αμελούμε»

Ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας προχώρησε στην οργάνωση
έκτακτης εθελοντικής αιμοδοσίας το μεσημέρι της Τετάρτης στην οποία συμμετείχε και η ΠΑΕ ΑΕΚ,προκείμενου να καλυφτούν οι ανάγκες συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ  ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΝΘΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ:
«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους Δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας για τη μεγάλη συμμετοχή τους αλλά και στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την υποστήριξη της αιμοδοσίας. Ευχαριστούμε επίσης  το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) αλλά και τους Εθελοντές του Δήμου μας για τη βοήθειά τους στη διοργάνωση. Ο στόχος του Δήμου είναι να επαναλάβουμε τη σημερινή διαδικασία όταν τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους μας προκειμένου να ενισχύσουμε την Τράπεζα Αίματος του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας».
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Με άψογη οργάνωση και μεγάλη συμμετοχή διεξάγεται μέχρι τις έξι το απόγευη έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο ΠΠΙΕΔ του Δήμου της πόλης μας προκειμένου να συνδράμουμε όλοι μας στην κάλυψη των αναγκών, που έχουν προκύψει, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid - 19.

Η αιμοδοσία, με τη συμμετοχή και υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ, διοργανώθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Ανθή Παπακώστα, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας.

Μία υπέροχη διαδικασία με ευεργετικές συνέπειες για τον συνάνθρωπο που υποφέρει. Η αιμοδοσία αποτελεί υποχρέωση που δεν πρέπει να αμελούμε, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code