ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Κλοπ ζητάει από τον πατέρα του Εμπαπέ να έρθει Λίβερπουλ!

Σε επικοινωνία με τον πατέρα του Εμπαπέ ήρθε ο Κλοπ, με σκοπό να πείσει τον γιο του να μετακομίσει αυτό το καλοκαίρι στο «Άνφιλντ». Ο 21χρονος φαίνεται να είναι δελεασμένος από την πρόταση που του έγινε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά ο ίδιος εξετάζει το ενδεχόμενο να δοκιμάσει τον εαυτό του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σαν αυτό της Premier League.

« Νομίζω ότι είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα, καθώς αισθάνομαι ότι πλησιάζω μια πρώτη ή δεύτερη στροφή στην καριέρα μου...ανακάλυψα πολλά πράγματα εδώ και πιστεύω ότι είναι ίσως καιρός για μεγαλύτερη ευθύνη». Αυτά δήλωσε ο Εμπαπέ αποδεικνύοντας στον Κλοπ αλλά και στον κόσμο της Λίβερπουλ ότι θα υπογράψει συμβόλαιο στους «κόκκινους». 

O Eμπαπέ έγινε ο δεύτερος πιο ακριβός παίκτης ποτέ, που μετακόμισε από το Μονακό στο Παρίσι πριν από δύο χρόνια, έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το συμβόλαιο του δεν θα ανανεωθεί στους « Παριζιάνους» οπότε, υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα ο Γάλλος επιθετικός να μετακομίσει στην Αγγλία.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code