Ριβάλντο:«Γκολ,τίτλοι,επιτυχίες με Ολυμπιακό»

Ο Ριβάλντο ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού.


Ο ίδιος θυμήθηκε τι προηγήθηκε πρίν συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» αλλά και τα χρόνια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό.

«Μερικά βρετανικά κλαμπ με κάλεσαν για δοκιμή, όπως η Σέλτικ και η Μπόλτον. Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, αφού ήμουν σε καλή κατάσταση όταν έφυγα από τη Μίλαν. Δεν κατάλαβα λοιπόν γιατί μου πρότειναν κάτι τέτοιο. Τελικά είχα πολύ καλά χρόνια με τον Ολυμπιακό από το 2004 μέχρι το 2007. Έβαλα πολλά γκολ, είχα προσωπικές επιτυχίες και κατέκτησα τίτλους», υποστήριξε αρχικά.
«Επίσης ενδιαφέρθηκε και η Ρέιντζερς εκείνο το καλοκαίρι και εκτίμησα το ενδιαφέρον τους. Ήταν δύσκολο να επιλέξω την επόμενη ομάδα μου. Μια εμπειρία στη Βρετανία θα ολοκλήρωνε την καριέρα μου στην Ευρώπη. Ίσως αυτό να ήταν κάτι που δεν πέτυχα στην καριέρα μου»

Ο Ριβάλντο πήρε τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελα με τον Ολυμπιακό ενώ αναδείχθηκε και «καλύτερος ξένος» τις σεζόν 06 07.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια