Αυγενάκης: «Τον Μάιο αρχίζουν οι προπονήσεις»

Δηλώσεις στο MEGA ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όσον αφορά την σεζόν και την ολοκλήρωση της σε όλα τα αθλήματα.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν θα περιμένουμε τις συμβουλές των ειδικών και με βάση τις οδηγίες τους θα ξεκινήσουμε σταδιακά όπως θα γίνει και με όλη την κοινωνία και την αγορά, το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων έτσι ώστε να μπορέσουν αρχικά οι κορυφαίοι αθλητές μας που έχουν διακριθεί ή περιμένουν να διακριθούν για τους Ολυμπαικούς Αγώνες να μπουν σιγά σιγά στους χώρους προπόνησης» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Για το σκοπό αυτό την Πέμπτη θα γίνει τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των αθλητικών ομοσπονδιών που είναι μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε συνεργασία με τον κ. Καπράλο. Η μετάβαση πρέπει να είναι πολύ προσεκτική τόσο για τους επαγγελματίες όσο και τους ερασιτέχνες αθλητές».

Για την ολοκλήρωση των διοργανώσεων ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού σχολίασε: «Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να αρνηθούμε, άλλωστε θα περάσουμε και μια διάταξη τις επόμενες ημέρες με την οποία θα μπορεί καθαρά και νόμιμα, να αποφασίσει κάθε ομοσπονδία σε συνεργασία με τη Λίγκα και με το σύνδεσμο επαγγελματιών παικτών της αν θα συνεχίσουν ή θα σταματήσουν το πρωτάθλημά τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια