ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανουάρ "Στόχος η Βαγιαδολίδ"

Οι δηλώσεις του μέσου του τριφυλλιού σε ισπανική εφημερίδα αποκάλυψαν τις προθέσεις του για το μέλλον.

Παρόλο που δεν θα τον πείραζε η παραμονή στους πράσινους ο Ανουάρ δήλωσε πως ο στόχος του είναι η επιστροφή στην Βαγιαδολίδ και η συμμετοχή του στην LaLiga
Αναλυτικά:

"Εάν έπρεπε να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό θα το έκανα ευχαρίστως, αλλά ο στόχος μου είναι να τα καταφέρω στη Βαγιαδολίδ. Αυτός είναι ο στόχος μου και νομίζω ότι είμαι ικανός γι' αυτό. Πρέπει, ωστόσο, να έχω τα πόδια μου στο έδαφος γιατί στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν γρήγορα"

Για την αξιολόγηση της παρουσίας του στην Ελλάδα: "Είχα αμφιβολίες όταν ήλθα, αλλά δεν μου πήρε πολύ χρόνο ν' αποδείξω ότι ήταν σωστή η επιλογή μου από την ομάδα. Συνάντησα καλά αποδυτήρια και έναν προπονητή που μου έδειξε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Ο τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα, που είναι συμπατριώτης μου, διευκόλυνε πολύ την προσαρμογή μου".

Για την καραντίνα στην Ελλάδα: "Από την αρχή μπορούμε να περπατήσουμε στο δρόμο και πέρα από τις ασκήσεις που μου έχει δώσει η ομάδα, τρέχω για 30 λεπτά μόνος μου στο δρόμο δίπλα στη θάλασσα. Βλέπω όμως τις ειδήσεις στην Ισπανία για το πώς έχει η κατάσταση και δεν έχω όρεξη να βγω".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code