ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στουτγκάρδη για Χατζηγιοβάννη


Η Στουτγκάρδη έχει στα ραντάρ της για το καλοκαίρι τον Χατζηγιοβάννη.
Οι Γερμανοί παρακολουθούν εδώ και 3 χρόνια τον Έλληνα μέσο και είναι πιθανό το καλοκαίρι, να του κάνουν πρόταση.

Για να αποκτήσουν όμως τον ποδοσφαιριστή εξαρτάται πως και αν θα τελειώσει η χρονιά, καθώς μην ξεχνάμε φέτος αγωνίζεται στην zweite Liga και παλεύει να ανέβει στην bundesliga. Επίσης παίζουν μεγάλο ρόλο και τα τηλεοπτικά για την Στουτγκάρδη. Καθώς είναι μια μεγάλη πηγή εσόδων για αυτές τις ομάδες. Μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες, θα ξεκαθαρίσει αν θα  κινηθούν για τον Χατζηγιοβάννη.

Ένα δεδομένο επίσης είναι ότι έχει προκριθεί στην πρώτη πεντάδα των υποψηφίων μεταγραφικών στόχων, κάτι πολύ τιμητικό για τον ποδοσφαιριστή. Ο Παναθηναϊκός έχει στα βασικά πλάνα του τον ποδοσφαιριστή, όμως και με την πανδημία και τα καινούργια οικονομικά δεδομένα θα αλλάξουν και για τον Παναθηναϊκό, καθώς θα χάσει λεφτά μάλλον από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και από τον κόσμο, καθώς αν συνεχιστούν τα play off θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Χατζηγιοβάννη, υπάρχει μια ρήτρα της τάξεως των 2 εκατομμυρίων που επιτρέπει στον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει για το εξωτερικό. Ο ίδιος ο παίχτης θέλει κάποια στιγμή να αγωνιστεί στο εξωτερικό σε μια μεγάλη ομάδα, άρα μια πιθανή πρόταση δεν θα τον άφηνε ασυγκίνητο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code