ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κάραγκερ:«Ο Σουάρες αρνήθηκε πως δάγκωσε τον Ιβάνοβιτς»

Τον Απρίλη του 2013, μετά από αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τσέλσι, ο Τζέιμι Κάραγκερ αποκάλυψε πως στα αποδυτήρια του «Άνφιλντ», ο Λουίς Σουάρες δάγκωσε τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς. O 33χρονος επιθετικός είχε αρνηθεί προς τους συμπαίκτες του ότι έκανε κάτι τέτοιο, με την ελπίδα να μην το έχουν πιάσει οι κάμερες.

Μετά από την συγκεκριμένη δήλωση αλλά και την τιμωρία του για 10 αγωνιστικές, ο Σουάρες προσπαθούσε να καταλάβει αν θα μπορούσε να τη βγάλει καθαρή.
 
«Είχε έρθει στ' αποδυτήρια μετά το παιχνίδι και έλεγε ότι δεν το έκανε, προφανώς με την ελπίδα να μην το έχουν πιάσει οι τηλεοπτικές κάμερες... Θεωρώ πως εκείνη η τιμωρία που είχε συνεχιστεί και στα πρώτα ματς της επόμενης σεζόν όταν η Λίβερπουλ έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο και ο Σουάρες ήταν ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος, ήταν η αιτία που χάθηκε το πρωτάθλημα για τα ματς που απουσίασε τότε ο Ουρουγουανός...» είπε ο Τζέιμι Κάραγκερ στην τηλεόραση του SkySports.

Ο νυν επιθετικός της Μπαρτσελόνα έβαλε μυαλό έπειτα από αρκετά περιστατικά παντελώς ανάρμοστης συμπεριφοράς προς αντιπάλους του, αφού, είχε δαγκώσει τον «εχθρό» τόσο στον Άγιαξ, όσο και στη Λίβερπουλ αλλά και στο Μουντιάλ του 2014 με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code