ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστροφή στα στάδια μέσα Μαΐου - Στόχος να μην χαθεί η χρονιά!

Εισήγηση να επιτραπεί στους αθλητές να «μπουν» στα στάδια από τα μέσα Μαΐου έκανε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Νίκος Κουτσιώρας, συμπληρώνοντας ότι «θα είναι δύσκολα τα πράγματα αν ξεφύγουμε από αυτήν την ημερομηνία, καθώς πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός εβδομάδων προετοιμασίας εντός των αγωνιστικών χώρων».

Πάνω σε αυτό το θέμα ο Πρόεδρος του, Κώστας Παναγόπουλος εξέφρασε την πρόθεσή του να ζητήσει από την Πολιτεία την «κατ’ εξαίρεση» δυνατότητα προπόνησης των αθλητών από τα μέσα Μαΐου.

Σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, ανακοινώνονται ότι άνοιξαν ή θα ανοίξουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις με σχεδιασμό, περιορισμούς και προφυλάξεις, τουλάχιστον για τους αθλητές υψηλού επιπέδου.

Ο Σχεδιασμός του ΣΕΓΑΣ είναι να διεξαχθούν όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στο διάστημα από μέσα Ιουλίου έως και τα μέσα Αυγούστου.

Σχετικά με το αναθεωρημένο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, για το οποίο υπάρχουν πολλές κι έντονες αντιδράσεις, και τη διεξαγωγή η όχι, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Παρίσι το καλοκαίρι, ο Πρόεδρος απάντησε ότι: «Στα τέλη Απριλίου θα έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης. Πολλά πράγματα θα καθοριστούν και στο Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ. Η Ελλάδα δείχνει ότι ανταποκρίνεται  πολύ καλά με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και θεωρείται ρεαλιστικό το σενάριο να επιστρέψουμε στα στάδια μέσα στο 3ο δεκαήμερο του Μαΐου. Ο στόχος μας είναι να μην χαθεί η χρονιά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code