ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαγός: Με κλειστά μάτια θα επέστρεφα στον Παναθηναϊκό


Ο Τάσος Λαγός δήλωσε ότι θα επέστρεφε ξανά στον Παναθηναϊκό με κλειστά μάτια.
 Αναλυτικά σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη δήλωσε:

Προτόγνωρη η πρώτη προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό

Ήταν αρκετά πρωτόγνωρο που κληθήκαμε αμέσως για προετοιμασία τα παιδιά της ακαδημίας, είχαμε ανθρώπους που μας πίστεψαν και γινόταν πολύ καλή δουλειά στην ακαδημία.

Η χειρότερη στιγμή με τα πράσινα

Η χειρότερη στιγμή μου στο τριφύλλι ήταν, ο αποκλεισμός από την Γκαμπάλα, δεν υποτιμήσαμε την ομάδα, απλά ήταν θέμα ψυχολογίας δεν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα. Ήταν ένα μεγάλο μάθημα αυτός ο αποκλεισμός.

Για τον λόγο που αποχώρησε από την ομάδα

Έφυγα γιατί ήμουν εκτός πλάνων του Στραματσόνι, δεν ήταν αγωνιστικό το θέμα, ήθελε να φέρει δικούς του ποδοσφαιριστές και την πληρώσαμε οι παίχτες της ακαδημίας. Θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν είχα μείνει τότε μπορεί να ήμουν ακόμα και σήμερα στον Παναθηναϊκό.

Για την σημερινή ομάδα του τριφυλλιού ο Τάσος Λαγός δήλωσε: Μου αρέσει η ομάδα είναι ομάδα προπονητή, τα παιδιά έχουν ταλέντο όμως χρειάζεται υπομονή, η ομάδα βγάζει υγεία.

Στο τέλος σε ερώτηση για τον Αλαφούζο δήλωσε: Έχω πολύ καλή γνώμη για τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, ανέλαβε την ομάδα όταν κάνεις δεν την ήθελε, στην αρχή ήταν πολύ κοντά στην ομάδα και μας παρείχε τα πάντα. Μετά με κάποιες αποφάσεις του έγινε αντιπαθητικός για τον κόσμο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code