ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντιρκ Αντβοκάατ: Ο άνθρωπος της αντεπίθεσης


Ο Ντιρκ Αντβοκάατ, ανέλαβε την Φέγενορντ σε μία δύσκολη περίοδο, όμως είναι ο άνθρωπος που ενέπνευσε τους ποδοσφαιριστές και την έχει σε θέση να απειλεί για το πρωτάθλημα.


Στα τέλη του Οκτωβρίου, εκεί όπου το ένα κακό αποτέλεσμα διαδεχόταν το άλλο, η διοίκηση της Φέγενορντ, αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Γιαπ Σταμ, με τον έμπειρο Ντιρκ Αντβοκάατ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα για την Φέγενορντ, καθώς βρισκόταν στην 14η θέση της βαθμολογίας.

Ο έμπειρος τεχνικός όμως, ενέπνευσε τους ποδοσφαιριστές του, αρπάζοντας το 100% των δυνατοτήτων τους. Η βαριά ήττα από τον Άγιαξ και γενικότερα η κακή εικόνα που είχε η Φέγενορντ μέχρι εκείνο το διάστημα, ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να αντιστραφεί. Η πορεία της ομάδας από εκεί και πέρα; 11 νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 14 παιχνίδια. Έχει την ομάδα του αήττητη, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχοντας μία συμπαγής αμυντική προσέγγιση, ενώ ταυτόχρονα επιθετικά, δείχνει να βρίσκει διάφορους τρόπους για να κάνει ζημιά στις άμυνες των αντιπάλων του.

Ένας πραγματικός στρατηγός, πήρε τα παιδιά της Φέγενορντ, με κακή ψυχολογία και ιδού τα αποτελέσματα. Στο - 6 από την κορυφή, από εκεί που φαινόταν ότι η Φέγενορντ φέτος θα έχει μία μέτρια πορεία με τα δεδομένα έως και τα τέλη Οκτωβρίου. Ο Αντβοκάατ όμως, έδειξε πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η εμπειρία στον πάγκο και δικαίωσε απόλυτα την επιλογή της διοίκησης που έτρεξε για να κάτσει στον πάγκο της. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code