ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιμένει στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας



Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας αναφέρει πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι ''θάνατος'' για το Ιταλικό ποδόσφαιρο.
Η πανδημία του κορωνοϊού όπως είναι αναμενόμενο θα προκαλέσει οικονομικές ζημίες σε όλα τα επίπεδα (είτε είναι αθλητικό, είτε είναι κοινωνικό).

Συγκεκριμένα στην Ιταλία ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας φοβάται πως η ολική διακοπή του πρωταθλήματος θα προκαλέσει τεράστιες οικονομικές ζημιές που μπορεί να οδηγήσουν και στην καταστροφή του πρωταθλήματος.

Έτσι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αναφέρει πως δεν πρόκειται να υπογράψει την διακοπή του πρωταθλήματος καθώς αυτό θα σημαίνει και το ''τέλος'' του Ιταλικού ποδοσφαίρου.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

«Όσο είμαι πρόεδρος της Ομοσπονδίας, δεν θα υπογράψω ποτέ την οριστική διακοπή, γιατί αυτό θα είναι ο... θάνατος του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Προστατεύω τα συμφέροντα όλων και αρνούμαι να υπογράψω το απόλυτο... κλείσιμο, εκτός αν υπάρχουν λόγοι που αφορούν την υγεία όλων των εμπλεκομένων. Αλλά όλοι μου λένε ξεκάθαρα ότι πρέπει να σταματήσω. Αν το... κλείσουμε οριστικά, το σύστημα θα χάσει 700-800 εκ. ευρώ. Αν παίζουμε κεκλεισμένων οι απώλειες θα είναι 300 εκ. ευρώ ενώ με την παρουσία φιλάθλων 100-150 εκ. ευρώ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code