ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αναμονή για Ένινγκ


Το συμβόλαιο του Γερμανού τεχνικού τελειώνει το καλοκαίρι, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις πάγωσαν.


Παρότι υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ Άρη και Μίχαελ Ένινγκ, μόνο όταν πέσουν οι υπογραφές μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Εντούτοις την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ο προπονητής της ομάδας έχει επιλέξει να γίνει μια παύση στις συζητήσεις όσο αναφορά το θέμα της ανανέωσής του.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για δύο ομάδες από την δεύτερη κατηγορία Γερμανίας, όπου έχουν προσεγγίσει τον 54χρονο κόουτς. Ο ίδιος έχει κάνει γνωστό ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του και για οικογενειακούς και για επαγγελματικούς λόγους. Από την άλλη μεριά όμως δηλώνει ευχαριστημένος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και στην Ελλάδα γενικότερα για αυτό άλλωστε κι έχει συμφωνήσει σε πρώτη φάση με τους "κιτρινόμαυρους".

Όλος ο κόσμος ζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αρκετοί από εμάς να έχουμε επηρεαστεί και στο ψυχολογικό κομμάτι του εαυτού μας. Είναι λογικό ο Γερμανός προπονητής, όπως και ο καθένας, να θέλει να αποβάλλει οποιαδήποτε σκέψη η οποία θα τον αποσυντονίσει. Ίσως για αυτό επέλεξε να αφήσει στην άκρη προς το παρόν τα θέματα που αφορούν το μέλλον του έτσι ώστε να επικεντρωθεί στο τώρα και να ετοιμάσει την ομάδα και σωματικά αλλά κυρίως ψυχολογικά για την επανέναρξη των ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code