ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έτοιμη να «παλέψει» είναι η Ίντερ για να αποκτήσει τον Μέσσι

Οι «νερατζούροι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάνδεινα, προκειμένου να κάνουν δικό τους το «φαινόμενο» Μέσι, αφού ήδη έχουν ετοιμάσει πρόταση και έχουν αρχίσει τις πιέσεις και τις συζητήσεις με την πλευρά του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Είναι γνωστό ότι προ ημερών ο Μοράτι είχε αναφέρει ότι η Ιταλική ομάδα  θα κινηθεί προς τον Αργεντινό επιθετικό αν δεν ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Μπαρτσελόνα. Φυσικά κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο και δύσκολο και μόνο στο άκουσμα του, το να φύγει δηλαδή ο Λιόνελ Μέσι από τους «μπλαουγκράνα».

Αρχικά είχε αναφερθεί ότι ο Λέο είχε επίσης δεχθεί πρόταση από την Νιουέλς Όλντ Μπόις, για να επιστρέψει στην πατρίδα του,  αλλά η Ίντερ πιέζει κι αυτό που είπε ο Μοράτι είναι αληθινό. Η τελική απόφαση σίγουρα ανήκει στον Μέσι, αλλά η Ίντερ εργάζεται με βεβαιότητα γι΄αυτό.

Όπως προαναφέραμε αυτό το «σενάριο» δείχνει αρκετά δύσκολο, όμως όταν τελειώσουν όλα επιτέλους με το θέμα του κορονοϊού, κανείς δεν θα γνωρίζει σίγουρα σε τι οικονομική κατάσταση θα βρίσκονται οι ομάδες και με αφορμή αυτής της κατάστασης πολλές άλλες ομάδες προσπαθούν να «εκμεταλλευτούν» κάποιες, ούτως ώστε να πετύχουν ίσως κάποια μεταγραφή «βόμβα», όπως αυτή του Μέσι.

Να τονιστεί πως ο Μέσι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για να παραμείνει στην Βαρκελώνη, με τους «μπλαουγκράνα» να είναι το φαβορί για να τον κρατήσουν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code