ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζερμέιν Τζάκσον: Από παίχτης του Άρη επενδυτής


 Σε μια απρόσμενη επένδυση αποφάσισε να προχωρήσει ο πρώην παίκτης του Άρη Ζερμέιν Τζάκσον.
Ως πρώην παίκτης του Άρη και νυν ατζέντης, εκπροσωπώντας πλέον τον ΛαΜελο Μπολ, αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά της ομάδας που παίζει το 18χρονος. Ο νεαρός αναμένεται να αγωνιστεί στο ΝΒΑ DRAFT 2020 το οποίο θα τον βάλει στην Λίγκα.

Η αλήθεια είναι πως τον Αμερικανό Τζάκσον ελάχιστοι τον θυμούνται για το πέρασμά του από τον Άρη. Αγωνίστηκε την περίοδο 2003-2004 για τους κιτρινόμαυρους σε μόλις 5 παιχνίδια, σημειώνοντας ωστόσο συνολικά 49 πόντους και 31 ασίστ! Η χρονιά του όμως ολοκληρώθηκε στην Μπενετόν Τεβίζο η οποία ενάντια στη Σκαβολίνι Πέζαρο κέρδισε το κύπελλο της Ιταλίας με σκορ 85-76.

Ο ΛαΜελο, τον οποίο και εκπροσωπεί αγωνίστηκε φέτος στου Illawarra Hawks στη θέση του πλέι μέικερ για το πρωτάθλημα της Αυστραλίας. Το ESPN προχώρησε στην ανακοίνωση ότι η ομάδα του 18χρονου αγοράστηκε και από τους 2 (ΛαΜελο και Τζακσον) γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τον Τζάκσον στον αμερικανικό τύπο.

  Κατά την διάρκεια της σεζόν ο ΛαΜελο σημείωνε σε κάθε αγώνα κατά μέσο όρο 17 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Δικαιολογείται έτσι η επιλογή του πρώην παίχτη του Άρη ναι επενδύσει στο πρόσωπό του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code