ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αύριο η συνεδρίαση της ΕΠΟ για το μέλλον των γυναικείων διοργανώσεων



Μέσω τηλεδιάσκεψης η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αύριο Τετάρτη 29 Απριλίου και ώρα 17.00. Η διαδικτυακή συνάντηση θα γίνει καθώς πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για την συνέχιση ή την ακύρωση των φετινών διοργανώσεων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σε αυτό το επίπεδο βρίσκονται και οι γυναικείες ενώσεις μαζί με την Γ εθνική και τα τοπικά.




Σήμερα αναμένουμε τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την σταδιακή άρση των περιορισμών. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου περιμένει την ομιλία, του από την στιγμή που θα ενημερώσει για την επαναλειτουργία των σταδίων και τις εντολές που δίνονται για το χρονοδιάγραμμα άλλα και τα απαραίτητα "πρωτόκολλα υγείας". Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης θα κρίνουν την ολοκλήρωση ή μη των φετινών ερασιτεχνικών διοργανώσεων.




Στο τραπέζι ως αρχικό θέμα θα τεθεί η τροποποίηση του καταστατικού ώστε οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Επιτροπής να γίνουν τον προσεχή Ιούλιο. Σε σχέση με τις εκλογές της ΕΠΟ υπάρχουν πιθανότητες να διεξαχθούν τέλος Αυγούστου αντί για Οκτώβριο.




Όσον αναφορά τις προθέσεις και τις γνώμες των σωματείων, είναι καθαρά αρνητικές ως προς την επανέναρξη και την διεξαγωγή αγώνων τους προσεχείς μήνες. Από τις περισσότερες ενώσεις ζητείται η οριστική διακοπή των διοργανώσεων και η ανασυγκρότηση.




Στο πέρας αυτής της διαβούλευσης θα αποφασιστεί η έδρα της Εθνικής ομάδας στους αγώνες του Nations League.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code