ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στόχος του Άρη η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου


Ο Σάββας Καμπερίδης φαίνεται να έχει θέσει ως στόχο την ενίσχυση του ρόστερ με έλληνες παίκτες.



Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του, επιθυμούν να βρεθούν ελληνικά ταλέντα, τα οποία θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ομάδας. Αυτα βέβαια μέσα στα οικονομικά πλαίσια που μπορεί να κινηθεί ο Άρης.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο προπονητής του Άρη αναφέρει:

"Ο Έλληνας είναι αυτός που αντιλαμβάνεται τι εστί η ομάδα που βρίσκεται, αυτός που δένεται περισσότερο με τους ανθρώπους κι αυτός που μεταδίδει την ευθύνη και στους υπόλοιπους παίκτες. Για να συμβεί αυτό, αυτοί οι παίκτες πρέπει να έχουν και το ειδικό βάρος για να μπορέσουν να επιβάλλουν τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία της ομάδας στα αποδυτήρια"

Αποκάλυψε μάλιστα τις βλέψεις του για τις συνεργασίες απο νέα σεζόν:


"Υπάρχουν παιδιά που χαίρουν της εκτίμησης όλης της ομάδας και πάλεψαν κάθε στιγμή για το κλαμπ. Έχουμε στο μυαλό μας κάποια συγκεκριμένα ονόματα, δεν μπορώ να απορρίψω κάποιον ή να μιλήσω με σιγουριά. Πρώτο μέλημα να ψάξουμε ικανούς Έλληνες"

Τέλος είπε χαρακτηριστικά:


"Υπήρχαν παιδιά στον Άρη τα προηγούμενα χρόνια, όπως ο Ξανθόπουλος, ο Σίμτσακ και ο Μούρτος, που ήταν εξαιρετικοί σ’ αυτό το πράγμα. Επίσης με τον Δημήτρη (Χαριτόπουλο) ήμασταν συμπαίκτες στον Άρη σε μία εξαιρετική χρονιά και έχουμε διατηρήσει άριστες σχέσεις, ξέρει πόσο τον εκτιμώ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code