ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έχασε τη μάχη για τη ζωή κύπριος αθλητικογράφος...μόνιμος κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου

Στις 31 Μαρτίου 2020, ο Πέτρος Μιχαήλ απεβίωσε σε ηλικία 70 χρονών μετά από μάχη που έδινε με τον νέο κορονοϊο.

Δυστυχώς, ο άτυχος Ελληνοκύπριος δεν κατάφερε να νικήσει τον αόρατο εχθρό και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Southgate και ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο, δεν κατάφερε να τον σώσει.

Ο Πέτρος Μιχαήλ ήταν γνωστός στην κοινότητα και πολύ δημοφιλής αφού, όπως γνωρίζουμε έδωσε τη ζωή του στην κυπριακή κοινότητα ποδοσφαίρου του Ηνωμένου Βασιλείου ως παίκτης, διευθυντής στην επιτροπή και εκδότης περιοδικών ποδοσφαίρου, υποστηρίζοντας κυρίως το Κυπριακό ποδόσφαιρο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο άτυχος Κύπριος αγάπησε το ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία. Σε ηλικία 20 ετών, μετακόμισε στο Λονδίνο για να σπουδάσει λογιστικά  δημιουργώντας  ένα καλύτερο μέλλον, για να διαχειριστεί και να παίξει στην Ομόνοια Λονδίνου, για αρκετά χρόνια ενώ, ήταν και ιδρυτικό μέλος του KOPA League.in στο Λονδίνο.

Μετά από λίγο καιρό είχε ένα πρακτορείο ταξιδίων στο Wood Green και μια επιχείρηση κατασκευής και λιανικής πώλησης ενδυμάτων στο Λονδίνο και στην Κύπρο. Αφού έζησε στο Ην. Βασίλειο για αρκετά χρόνια επέστρεψε στην Κύπρο και είχε επιχειρηματικά συμφέροντα στη Ρουμανία.

Τα ποδοσφαιρικά του ενδιαφέροντα ήταν αυτά που τον έκαναν γνωστό στην Αγγλία, αφού υπήρξε και αθλητικογράφος για την εφημερίδα Parikiaki. Υπήρξε εκδότης του ποδοσφαιρικού περιοδικού ετήσια έκδοση που κάλυπτε όλες τις ειδήσεις της ποδοσφαιρικής κοινότητας του Ηνωμ. Βασιλείου.

Τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της επιτροπής της ομάδας ΚΟΡΑ League Pantel FC  με σκοπό να αναζωογονήσει και να συγκεντρώσει κεφάλαια για το πρωτάθλημα που έκανε με επιτυχία.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code