ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεκλέρκ:" Αν ο Φέτελ μείνει στην Φερράρι θα χαρώ σίγουρα πολύ "



Ο Τσαρλς Λεκλέρκ επεσήμανε πως θα ήταν επιπλέον χαρούμενος αν ο Σεμπαστιάν Φέτελ παραμείνει ως  team-mate του και την επόμενη σεζόν, υπογραμμίζοντας  πως η σχέση τους είναι αρκετά καλύτερη από αυτήν που παρουσιάζεται.


Ως γνωστών το συμβόλαιο του Φέτελ με την Ιταλική ομάδα εκπνέει φέτος στο τέλος του χρόνου, με τον τετράκις πρωταθλητής της F1 να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους υπεύθυνους για τους όρους και τις απολαβές του νέου συμβολαίου του.
Παράλληλα, παραμένει ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο Γερμανός οδηγός παραμείνει στην Φερράρι, με τον Λεκλέρκ να είναι ξεκάθαρος πως παρά τις συγκρούσεις που είχανε ορισμένες φορές στους αγώνες, δεν έχει κανένα πρόβλημα ο Φέτελ, ώστε και τις επόμενες σεζόν να είναι ο team-mate του.
Ο Μονεγάσκος οδηγός δήλωσε χαρακτηριστικά: " Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Σεμπ. Νομίζω είχαμε καλή συνεργασία, ακόμη και αν αντιμετωπίσαμε προβλήματα ή συγκρούσεις σε αγώνες όπως η Βραζιλία. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις, ακόμη και αν απ'έξω μπορεί να μην φαίνεται τόσο. Οπότε θα ήμουν χαρούμενος να τον κρατούσαμε, αλλά θα σεβαστώ την απόφαση της ομάδας για όποιον έχω δίπλα μου ως team-mate. Οπότε θα καλωσορίσω τον καθένα, αλλά αν ο Φέτελ μείνει στην Φερράρι θα χαρώ σίγουρα πολύ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code