ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στέφαν Χολτς : «Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ύπαρξη των ομάδων, η σεζόν θα πρέπει να ολοκληρωθεί»


Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την διακοπή της αγωνιστικής δράσης στις ομάδες έχουν μετατραπεί πια σε υπαρξιακό ζήτημα.


O πρόεδρος της γερμανικής λίγκας, Στέφαν Χολτς ,παραχώρησε συνέντευξη στο Sportbuzzer όπου αναφέρθηκε στη θέληση που υπάρχει να ολοκληρωθεί η σεζόν.Η γερμανική λίγκα, θέλει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα της καθώς οι οικονομικές ζημιές που θα προκληθούν στις ομάδες θα είναι τεράστιες.

Βασικότερη πηγή εσόδων αποτελούν τα εισιτήρια και οι διαφημιστικές συνεργασίες κάτι που πρέπει να διατηρηθεί για να διασφαλιστεί η ύπαρξη των ομάδων.Τέλος, το ιδανικότερο πλάνο θα ήταν να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και μετά να διεξαχθούν κάποια  playoffs.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου :

«Φυσικά και στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε τη φετινή σεζόν. Τα εισιτήρια είναι ένας σημαντικός οικονομικός παράγοντας για τις ομάδες. Οι κεκλεισμένων των θυρών αγώνες σημαίνουν και οικονομικές ζημιές. Ωστόσο, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ύπαρξη των ομάδων, η σεζόν θα πρέπει να ολοκληρωθεί. Το ιδανικό θα ήταν να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο και μετά να παίξουμε κάποια playoffs. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί η σεζόν, ώστε να συνεχίσουμε τη συνεργασία με τους τηλεοπτικούς συνεργάτες μας»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code