ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν είναι δίκαιο...


Η Ουέφα πριν λίγες ώρες ζήτησε από όλες τις ευρωπαϊκές λίγκες να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα τους, προτείνοντας να γίνουν πλέι οφ.Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα από την Αγγλία, οι παράγοντες της Πρέμιερ Λιγκ δεν θεώρησαν δίκαιο αυτό το σκεπτικό.


Βασικά δεν περνάει καθόλου από το μυαλό των Άγγλων μια τέτοια λύση και σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια των ομάδων θα δοθούν με βάση τους βαθμούς ανά παιχνίδι.Ουσιαστικά είναι ο μέσος όρος των βαθμών που συγκέντρωσε η κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα, ανάλογα με τους αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα.

Αν εφαρμοστεί αυτή η μέθοδος, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Λέστερ και η Τσέλσι θα  προκριθούν στο Champions League, ενώ στο Europa League θα συμμετέχουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.Βέβαια εκκρεμεί η απόφαση του CAS όπου έχει προσφύγει η Μάντσεστερ Σίτι, για την γνωστή τιμωρίας της για δύο έτη από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση.Αν δεν δικαιωθεί η Σίτι, θα αλλάξει όλη η κατάταξη στη βαθμολογία και μετά... φτού κι απ' την αρχή...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε Γιώργο είσαι από τους καλύτερους αρθρογράφους!! The best 👍

 




Ad Code