ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεκλέρκ: " Η ομάδα των ονείρων μου ήταν πάντα η Φερράρι"






Ο Τσαρλς Λεκλέρκ παραδέχθηκε πως η Φερράρι ήταν πάντα η ομάδα των ονείρων του, ενώ διευκρίνισε πως δεν έχει θέμα αν η ιταλική ομάδα προχωρήσει σε περικοπές μισθών λόγω της πανδημίας



Την προηγούμενη χρονιά υπήρχαν πολύ μεγάλη φημολογία πως ο Λιούις Χάμιλτον θα έπαιρνε μεταγραφή για την Φερράρι, αλλά τώρα φαίνεται όλο και πιο πιθανόν ο Βρετανός οδηγός να παραμείνει στην Μερσέντες, με τον Λεκλέρν να επισημαίνει ότι: " Είμαι χαρούμενος για αυτόν, αν θεωρεί και αισθάνεται πως βρίσκεται στην σωστή θέση, εγώ είμαι ευχαριστημένος για εδώ που αγωνίζομαι. Η ομάδα των ονείρων μου ήταν πάντα η Φερράρι, θέλω να φέρω την ομάδα μου εκεί που τις αξίζει και μαζί της να σημειώσω πολλές νίκες".

Η πανδημία του κορονοιού αναμένεται να επηρεάσει άμεσα οικονομικά όλες τις ομάδες, με ένα μεγάλο ποσοστό οδηγών να δέχεται γενναίες μειώσεις στους μισθούς τους για να χαλαρώσουν τους προυπολογισμούς τους.
Ο Μονεγάσκος οδηγός παραδέχεται πως θα ήταν διαθέσιμος να μειώσει τις απολαβές του, αν ένα τέτοιο μέτρο βοηθούσε την Φερράρι, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Νομίζω πως είναι δίκαιο να σκεφτούμε και να κατανοήσουμε την συγκεκριμένη στιγμή, όλες τις δυσκολίες που αυτή τη στιγμή βιώνουμε όλοι. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις περιστάσεις."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code