ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ποιο θα είναι το μέλλον του Χρήστου Αλμπάνη

Ως γνωστών λόγω της παγκόσμιας πανδημίας και το «πάγωμα» των αθλητικών δραστηριοτήτων, δίνει τα περιθώρια σε πολλές ομάδες να αναζητήσουν  νέες  μεταγραφές. Τι γίνεται όμως με τις εκκρεμότητες συμβολαίων κάποιων παικτών?

Σ΄αυτήν την κατηγορία εξετάζονται οι περιπτώσεις των Αραούχο για το αν θα προχωρήσει η Λας Πάλμας στην αγορα του ή όχι, του Σιμάνσκι με την εκκρεμότητα απέναντι στην Αχμάτ Γκρόζνι, καθώς και των Ολιβέιρα, Γαλανόπουλου και Αλμπάνη.

Ο 25 χρόνος ποδοσφαιριστής ήρθε στην ομάδα το 2018 και μέχρι στιγμής έχει σημειώσει συνολικά  40 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ. Η περίπτωση του Αλμπάνη ανήκει στην κατηγορία των παικτών με τους οποίους η ομάδα πρέπει να συζητήσει για νέο συμβόλαιο, διαφορετικά θα ρισκάρει να τους χάσει ως ελεύθερους, δίχως οικονομικό αντάλλαγμα, τον Ιανουάριο του 2021.

Να σημειωθεί ότι με την  σωστή  καθοδήγηση του Μάσιμο Καρέρα,  ο 25 χρόνος επιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και απέδειξε ότι διαθέτει τα στοιχεία για να βοηθήσει την ομάδα.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Χρήστος Αλμπάνης είναι από τους  λίγους ταλαντούχους γηγενείς παίκτες στην πρώτη ομάδα και από τα παιδιά που ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκτιμά ιδιαίτερα. Μετά την περυσινή παραχώρηση του Τάσου Μπακασέτα για «ψύχουλα», οι χερισμοί που αφορούν σημαντικούς Έλληνες παίκτες, όπως είναι και η περίπτωση του Γαλανόπουλου πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code