ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν ματαιώνεται το φιλικό της Εθνικής μας , που θα γίνει στο γήπεδο της Δόξας Δράμας

Το φίλαθλο κοινό της Δράμας, θα 'χει την χαρά να ζήσει στις 30 Αυγούστου και μέρα Κυριακή ένα ιστορικό φιλικό των Greek Legends 2004 με τους Newcastle Legends 1999.Παίκτες όπως οι: Άλαν Σίρερ, Λουίς Σαχά, Σέι Γκίβεν, Νολμπέρτο Σολάνο, Τιμούρ Κετσπάγια, Θόδωρος Ζαγοράκης, Γιώργος Γεωργιάδης, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Μιχάλης Καψής, Νίκος Νταμπίζας(και πολλοί ακόμα)θα αγωνιστούν μπροστά στους φίλους της ιστορικής Μακεδονικής ομάδας.

Όλο αυτό είναι στο πλαίσιο των αγώνων που διοργανώνουν τα τελευταία χρόνια οι Greek Legends 2004 για να γιορτάζουμε ξανά και ξανά την κατάκτηση του Euro 2004.Ύστερα από τον αγώνα με την Μονακό στη Λευκάδα, τον αγώνα με την Εθνική Πορτογαλίας στην Αθήνα και της πιο πρόσφατης αναμέτρησης στην Πάτρα με την Εθνική Ισπανίας, σειρά έχει η Νιούκαστλ στη πόλη της Δράμας.

Ο συγκεκριμένος φιλικός αγώνας ήταν να διεξαχθεί τέλη Μαΐου... εξαιτίας όμως του κορωνοϊού αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί τρεις μήνες μετά.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ, δεν νομίζετε;;

Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, η ιδέα ήταν του Γιώργου Γεωργιάδη του Χαραλάμπους(γνωστού ως Γ.Χ.) , που υπήρξε συμπαίκτης του Σίρερ την περίοδο 1998-1999 στη Νιούκαστλ.Ο διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας που διατηρεί στενή φιλία με αρκετούς από τους(τότε)παίκτες του Βρετανικού συλλόγου, αποφάσισε να τους προσκαλέσει στην πόλη που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.Σε αυτό τον βοήθησε ο Θόδωρος Ζαγοράκης(πρώην παίκτης της Λέστερ) αλλά και οι συμπαίκτες του στη Νιούκαστλ τότε, Νίκος Νταμπίζας και Τιμούρ Κετσπάγια.

Την δράση τους βέβαια στην Αγγλία δεν σταματάνε ούτε οι θρύλοι της Νιούκαστλ, καθώς πρόσφατα για καλό σκοπό(με μπροστάρη τον Σίρερ)αντιμετώπισαν επίλεκτους από το Μάντσεστερ.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ιωαννιδη μεσα στην μαυριλα που ζουμε εφερες την ανοιξη με αυτη την ευχαριστη ειδηση ,για τον αγωνα μεταξυ παλαιμαχων τον Αυγουστο (φανταζομαι ολα θα πανε καλα),θα μας ειδοποιησεις για τα εισητηρια

 




Ad Code