ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΡΗΣ η νέα γενιά


Σχέδιο η ομάδα να έχει βασικό κορμό παίκτες από τα σπλάχνα της.


Ο ΑΡΗΣ από την νέα χρονιά όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Superleague 1, θα έχει μια μείωση του μπάτζετ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κοιτάζουν εντονότερα τι συμβαίνει στις ακαδημίες του. Έτσι κι αλλιώς αυτός ήταν κι ο σκοπός του Μίχαελ Ένινγκ ανεξάρτητα από το log out λόγω κορωναϊού , ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμός της ομάδας.

Ο Γερμανός τεχνικός είναι ένα προπονητής που δίνει μεγάλη σημασία στους παίκτες που έρχονται από την δεύτερη και τρίτη ομάδα ακόμα, είναι το στυλ του. Άλλωστε είναι γνωστό ότι παρακολουθούσε προπονήσεις και αγώνες της Κ19 και της Κ17. Ο Άγγελος Χαριστέας γνωρίζει για αυτό το χαρακτηριστικό του Ένινγκ και έχουν συμφωνήσει μαζί να ανέβουν παίκτες στην πρώτη ομάδα έτσι ώστε σε λίγα χρόνια ο ΑΡΗΣ να αποτελείται κυρίως από παίκτες που προέρχονται μέσα από τις ακαδημίες του.

Προσθέτοντας να τονίσουμε ότι ο κόουτς των "κιτρινόμαυρων", όσο καιρό βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη έχει δώσει ευκαιρία στο πρωτάθλημα στον νεαρό Μπακούτση, αρκετές φορές στην αποστολή συμμετείχε ο Μπαγκαλιάνης, ενώ έχει ξεχωρίσει τους Μαρμαρίδη-Σενγκέργκη που κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και δεν έγιναν επαγγελματίας από τον Ιανουάριο, όπως ήθελε ο Ένινγκ, λόγω του ban από την FIFA. Από την άλλη μεριά υπάρχει και ο Τσιλιγγίρης, ο οποίος λόγω συγκυριών έπαιξε βασικός, σε δύσκολα παιχνίδια και παρότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, ο πιτσιρικάς αρέσει και τον θέλουν στον ΑΡΗ.

Εν κατακλείδι, ο σχεδιασμός να υπάρχει πιο έντονο το στοιχείο του ΑΡΗ σε επόμενες χρονιές υπήρχε. Ωστόσο με το παγκόσμιο πρόβλημα του κορωνοϊού και την αναγκαία μείωση του μπάτζετ σε όλες τις ομάδες, γίνεται ισχυρότερη η ανάγκη να έρθουν ταλαντούχοι παίκτες από τις ακαδημίες. Ίσως όλο αυτό να αλλάξει και το ποδόσφαιρο γενικότερα στο μέλλον.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code